Δεν έπιασε λιμάνι το πλοίο στη Σαμοθράκη - Εκατοντάδες εγκλωβισμένοι στο νησί

12:02 12/8/2019 - Πηγή: seleo
Το πλοίο έφτασε τα μεσάνυχτα στο νησί, ωστόσο δεν έδεσε λόγω του καιρού

Τη φιλοξενία των εγκλωβισμένων επισκεπτών της Σαμοθράκης αποφάσισε ο δήμος Σαμοθράκης σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του νησιού, τουλάχιστον για σήμερα.

Τα μεσάνυχτα παρ’ ότι το πλοίο έφτασε στο νησί, δεν μπόρεσε να δέσει, λόγω καιρού με αποτέλεσμα στο νησί να παραμένουν εγκλωβισμένοι εκατοντάδες άνθρωποι, αλλά και να μην φτάσουν ποτέ στη Σαμοθράκη τουρίστες που ήταν μέσα στο AZORES EXPRESS.

Αξίζει

να σημειωθεί ότι εγκλωβισμένοι τουρίστες στη Σαμοθράκη φιλοξενήθηκαν και από κατοίκους του νησιού, οι οποίοι άνοιξαν τα σπίτια τους χωρίς δεύτερη σκέψη.
Στο μεταξύ, υπάρχει ανησυχία και για τον εφοδιασμό του νησιού. Προς το παρόν δεν παρατηρούνται ελλείψεις, αλλά όπως ανέφερε στο thraki Νεα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σαμοθράκης Παναγιώτης Παπάς, σε μία πρώτη αναζήτηση φαίνεται ότι έχουν εξαντληθεί οι χυμοί, ενώ υπάρχει επάρκεια σε νερά και άλλα ήδη πρώτης ανάγκης.

Το AZORES EXPRESS που έφτασε στο Θρακικό πέλαγος για να συνδέσει τη Σαμοθράκη με την Αλεξανδρούπολη, αναμένεται να πραγματοποιήσει δρομολόγιο όταν επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, ίσως και σήμερα το απόγευμα.

Thrakinea.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα