Χωρίς ζωντανές εκπομπές σήμερα για 4 ώρες, οι τηλεοπτικοί σταθμοί

10:17 8/11/2017 - Πηγή: seleo

Χωρίς ζωντανό πρόγραμμα οι τηλεοπτικοί σταθμοί απ' τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι σήμερα.

Οι Ενώσεις Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ) και Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθήνας (ΕΠΗΕΑ) προκήρυξαν στάση εργασίας σε ένδειξη συμπαράστασης για τους εργαζόμενους του MEGA.

Στην ανακοίνωσή τους οι δύο ενώσεις επισημαίνουν ότι: «Οι

εργαζόμενοι του MEGA παραμένουν για 14 μήνες απλήρωτοι και 20 μήνες όμηροι των μετόχων και των τραπεζών. Όλες οι μέχρι σήμερα υποσχέσεις έμειναν ανεκπλήρωτες».

Επίσης σημειώνουν ότι: «Όλο αυτό το διάστημα καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει ούτε για το τι θέλουν να κάνουν οι μέτοχοι αλλά ούτε και για τις απαιτήσεις των Τραπεζών, οι οποίες στο διάστημα αυτό έχουν εισπράξει και δεσμεύσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ από την λειτουργία του MEGA».

Εδώ και δύο μήνες, παρά την εξαθλίωση που βιώνουν, οι εργαζόμενοι του MEGA εξάντλησαν κάθε όριο αντοχής και ανοχής, εν αναμονή του αποτελέσματος της διαπραγμάτευσης ανάμεσα στους μετόχους και τις τράπεζες για μια συμφωνία στο σχέδιο βιωσιμότητας (business plan) που θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του MEGA και την εξόφληση των οφειλομένων στους εργαζόμενους. Όλο αυτό το διάστημα καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει ούτε για το τι θέλουν να κάνουν οι μέτοχοι αλλά ούτε και για τις απαιτήσεις των Τραπεζών, οι οποίες στο διάστημα αυτό έχουν εισπράξει και δεσμεύσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ από την λειτουργία του MEGA.

Τέλος, καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ALPHA BANK στις 11:30.

Keywords
Τυχαία Θέματα