Ανασκόπηση 2017: Οι γάμοι της χρονιάς

23:00 31/12/2017 - Πηγή: seleo

Πολλά ήταν τα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να παντρευτούν.

Το 2017 ξεκίνησε με τον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη με τον Δημήτρη Κατριβέση. Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον σεφ της καρδιάς της.

Σε μία τελετή με λίγους καλεσμένους παντρεύτηκε ο σχεδιαστής μόδας Γιάννης Τόγκος και την Έλενα Πετρίδου.Ο ηθοποιός Βασίλης Χαλακατεβάκης παντρεύτηκε με τη σκηνοθέτιδα Δέσποινα Μαραγκουδάκη.

Ο Γιάννης Κότσιρας παντρεύτηκε την Κατερίνα Πέρρου και βάπτισαν

τον γιο τους στη Ραφήνα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η κύπρια παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους παντρεύτηκε με τον σύντροφό της και γνωστό ποδοσφαιριστή, Γιώργο Εφραίμ.

Έναν ονειρικό γάμο είχε η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο. Υπέρλαμπρη με ένα νυφικό βγαλμένο από παραμύθι είχε «κλέψει» τις εντυπώσεις.

Αναμφισβήτητα ο γάμος της χρονιάς ήταν του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη με τα παιδιά τους να είναι παράνυμφοι.

Με λίγους συγγενείς και φίλους έγινε ο γάμος του Γιώργου Σεϊταρίδη με την Όλγα Θανασιά στο Πήλιο με τα στέφανά τους να προκαλούν εντύπωση.

Στη Λήμνο παντρεύτηκε ο Γιάννης Βαρδής την αγαπημένη του και μητέρα της κόρης του, Νατάσα Σκαφίδα.

Ο ηθοποιός Παναγιώτης Βασιλόπουλος παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Γεωργία.

Ο Σωτήρης Βρεττός της εκπομπής «Κηπουροί του mega» παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Δέσποινα Σαλτέρη.

Η Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη παντρεύτηκαν στο Καρπενήσι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Γιώργης Λαμπαθάκης που τον γνωρίσαμε μέσα από εκπομπή του Alpha που έκαναν ανακαίνιση σε σπίτια με τη Σίσσυ Φειδά παντρεύτηκε στη Σκύρο.

Η Άννα Μπουσδούκου παντρεύτηκε τον δημοσιογράφο και συνεργάτη της εκπομπής της, Σταύρο Ιωαννίδη σε έναν παραμυθένιο γάμο στην Αντίπαρο.

Νυφούλα ντύθηκε η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη.

Η Ζενίλντα που είχε γίνει γνωστή από τη σχέση της με τον Κώστα Σόμμερ παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάνο Σόβολο.

Το 2017 ήταν η καλύτερη χρονιά για την Ελένη Τσολάκη καθώς παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Παύλο Πετρουλάκη σε έναν γάμο ιδιαίτερα λαμπερό.

Με πολιτικό γάμο στην ιδιαίτερη πατρίδα της στο Γύθειο παντρεύτηκε η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο λίγο πριν έρθει στη ζωή το μωρό τους.

Μυστικό γάμο πριν γεννήσει έκανε και η Ελεονώρα Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Και κλείνουμε το κεφάλαιο γάμος με τον Στέλιο Ρόκκο που παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ελένη Γκόφα στη Λήμνο με λίγους συγγενείς και φίλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα