Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία του Ιερού Λόχου στη Θεσσαλονίκη

11:45 26/7/2018 - Πηγή: seleo
Αναρχικοί ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία του Ιερού Λόχου. Ανακοίνωσαν συγκέντρωση αλληλεγγύης στον 28χρονο που συνελήφθη για την επίθεση.

Η «Συλλογικότητα αναρχικών από τα ανατολικά», ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε μέλη του Ιερού Λόχου στα γραφεία τους, στα Μετέωρα.

«Μετά από το μαχαίρωμα μετανάστη στην πλατεία Ναυαρίνου από φασίστες και μία σειρά επιθέσεων που έχουν πραγματοποιηθεί τον τελευταίο καιρό στην πόλη της Θεσσαλονίκης

(στο μνημείο του Ολοκαυτώματος, σε καταλήψεις, ομοφυλόφιλους, μετανάστες) από μικτές παρακρατικές ομάδες κρούσης μέσα στις οποίες είναι και ο Ιερός Λόχος πραγματοποιήθηκε συμπλοκή στην περιοχή των Μετεώρων κατά την οποία μέλη της συγκεκριμένης φασιστικής οργάνωσης κατάλαβαν ότι δεν υπάρχει χώρος για αυτούς στην πόλη. Τις επόμενες ώρες οι μπάτσοι σε άμεση συνεργασία μαζί με αυτούς που χαϊδεύουν τόσο καιρό, συνέλαβαν έναν σύντροφο με την κατηγορία της “απρόκλητης σωματικής βλάβης” και της“απείθειας” λόγω της άρνησης του να περάσει τη διαδικασία της σήμανσης» αναφέρει η ομάδα σε ανακοίνωση της σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Όπως αναφέρουν, αύριο στις 11:00 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, για τον 28χρονο, που συνελήφθη μετά την επίθεση στον Ιερό Λόχο.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση τους εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα