Αυτά είναι τα πιο εξελιγμένα gadgets του 2017!

16:00 1/1/2018 - Πηγή: seleo

Κάθε μέρα που περνάει η τεχνολογία εξελίσσεται δραματικά. Το 2017 ήταν μία χρονιά όπου έγιναν κάποια από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά επιτεύγματα.

Απίστευτη είναι η εξέλιξη των τεχνολογικών gadgets που συναντήσαμε αυτή τη χρονιά, με δυνατότητες που κάποτε δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.

Από τα μέσα του 2017, όλα αυτά τα μεγάλα τεχνολογικά επιτεύγματα που διευκολύνουν τη ζωή μας, έγιναν πολύ πιο προσιτά μετά την επιθετική είσοδο μεγάλων Κινέζικων εταιρειών στο τεράστιο

αυτό τεχνολογικό και εμπορικό «παιχνίδι». Οι Κινέζικες εταιρείες, όχι μόνο μείωσαν την τιμή και έκαναν πιο εύκολη την πρόσβαση σε εξελιγμένα προϊόντα, αλλά αύξησαν και την ποιότητα τους σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό και πλέον τα προϊόντα τους δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από άλλα που πολλές φορές έχουν τετραπλάσια τιμή.

Ακολουθούν πέντε από τα πιο εξελιγμένα gadgets της χρονιάς

Smartphones

Δεν γινόταν να μην ξεκινήσουμε με αυτά καθώς όποτε διατίθεται σε κυκλοφορία ένα νέο μοντέλο μας αφήνει όλους έκπληκτους. Οι φωτογραφίες εξαιρετικής ανάλυσης και η πολύ μεγάλη ταχύτητα που προφέρουν για πλοήγηση στο ίντερνετ είναι δύο από τις χιλιάδες δυνατότητες που προσφέρουν.

Smartwatches

Η είσοδός τους στην αγορά δεν έγινε με μεγάλη επιτυχία. Το 2017 όμως ήταν χρονιά ραγδαίας εξέλιξης γι’ αυτό το πολύ χρήσιμο gadget. Πλέον, τα ρολόγια αυτά είναι στην ουσία ένα smartphone από μόνα τους καθώς κάνουν κλήσεις, βγάζουν φωτογραφίες και διαχειρίζονται εφαρμογές.

Drones

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγράψουμε αυτό το απίστευτο gadget. Βιντεοσκοπεί και φωτογραφίζει από πολύ ψηλά και μπορεί πλέον να φτάσει σε απόσταση μεγαλύτερη των 5 χιλιομέτρων. Πρόσφατα πολλά καινούρια μοντέλα έχουν τη δυνατότητα να ελέγχονται μέχρι και με την κίνηση του κεφαλιού.

Virtual Reality

Το λεγόμενο VR, πριν λίγα χρόνια ήταν κάτι σαν τεχνολογία που βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, πλέον μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα γυαλιά αυτά της εικονικής πραγματικότητας σε κονσόλες και τηλεοράσεις μέχρι σε drones και κινητά τηλέφωνα. Η ποιότητα της εικόνας βρίσκεται φυσικά σε εξαιρετικά επίπεδα.

Φορητές κονσόλες παιχνιδιών

Η άνοδος σε αυτή την κατηγορία οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην κυκλοφορία του Nintendo Switch. Είναι η πρώτη κονσόλα που που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διασκέδαση στο σπίτι αλλά και οπουδήποτε αλλού επιθυμεί ο κάτοχός της. Συνδέεται πολύ εύκολα με όποια τηλεόραση επιθυμούμε και επιπλέον η φορητότητα της συσκευής είναι εκπληκτική καθώς διαθέτει οθόνη 6.2 ιντσών με εξαιρετική ανάλυση.

Keywords
Τυχαία Θέματα