I.Σαββίδης: ''Βρείτε τον''

23:02 3/9/2018 - Πηγή: seleo
Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, περνώντας μάλιστα από μία εξαιρετικά δύσκολη έδρα όπως αυτή του Πανιωνίου, ωστόσο στον σύλλογο επικρατεί τρομερός εκνευρισμός,…

Στον Δικέφαλο είναι «μπαρούτι» με την διαιτησία, καθώς όπως δήλωσε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι, δεν θεωρούν τυχαίο το λάθος με το ακυρωθέν γκολ, μόλις 24 ώρες μετά το πέναλτι της ΑΕΚ στην Τρίπολη.

Ο Ρουμάνος μάλιστα ήταν εκτός εαυτού μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη, όταν και όρμησε στο επόπτη, ενώ δημιουργήθηκε και ένα μικρό μπάχαλο κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα και όπως κατήγγειλε ο Πανιώνιος και γράφει το sportdog.gr, ο κόουτς του ΠΑΟΚ έκανε μία χειρονομία προς τον κόσμο των γηπεδούχων που τον έκραζε, ωστόσο ο ίδιος το διέψευσε κατηγορηματικά (δεν υπάρχουν για την ώρα σχετικές φωτογραφίες) και τόνισε πως απλά πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας του. Όντας πιο ήρεμος μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Δεν έκανα κάποια χειρονομία, απλά πανηγύρισα αυτή τη νίκη της ομάδας. Ζητώ συγνώμη αν κατάλαβαν κάτι διαφορετικό»!

Τρελαμένος ο Σαββίδης!

Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ επικρατεί αναβρασμός σχετικά και με το θέμα που δημιουργήθηκε με τη φωτοβολίδα, η οποία έφυγε από την εξέδρα των ασπρόμαυρων και λίγο έλειψε να βάλει σε σοβαρούς μπελάδες την ομάδα, με το σκορ μάλιστα εκείνη τη στιγμή να είναι στο 0-1.

Οι Θεσσαλονικείς, έχοντας ήδη ζητήσει συγνώμη από τον Πανιώνιο και τον κόσμο του, έχουν δεσμευτεί πως θα κάνουν τα πάντα για να βρουν τον υπαίτιο. Άλλωστε, αυτή είναι και η εντολή του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ζήτησε να βρεθεί ο συγκεκριμένος και να του απαγορευτεί η είσοδο στην Τούμπα!

Keywords
Τυχαία Θέματα