''H πιο δύσκολη κλήρωση''. Τι είπε ο προπονητής του Άγιαξ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

19:45 5/8/2019 - Πηγή: seleo
Για το αυριανό, μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ τοποθετήθηκαν Έρικ Τεν Χαγκ και Ντούσαν Τάντιτς, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν την προπόνηση των Ολλανδών στην Τούμπα.

Αναλυτικά, τα όσα είπαν:

Ντούσαν Τάντιτς:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: «Θα είναι δύσκολο το ξέραμε και το ξέρουμε. Είναι μια δύσκολη έδρα και ειδικά για τους νεαρούς παίκτες μας και θα πρέπει να ανταποκριθούν

σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες».

Για την θέση που παίζει σε σχέση με πέρσι: «Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο, ανεξαρτήτως το που θα παίζω. Αυτά είναι αποφάσεις του προπονητή και για μένα μετράει το να παίζω και να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους».

Για το πώς αντιμετωπίζει τις απώλειες από το ρόστερ:

«Έφυγαν αρκετοί και καλοί παίκτες, αλλά αυτό σημαίνει ότι όσοι έμειναν ή ήρθαν έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τις θέσεις στην ενδεκάδα».

Για το τι ξέρει για τον ΠΑΟΚ και το αν μίλησε με τον Πρίγιοβιτς:

«Ο Πρίγιοβιτς είναι φίλος μου και μιλήσαμε πριν λίγες μέρες. Γνωρίζω και άλλους παίκτες Σέρβους που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ όπως τον Ίβιτς και τον Βούκιτς. Ο Πρίγιοβιτς μου είπε ότι ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα, παίζει σε μια σκληρή έδρα και θα είναι δυο σπουδαία παιχνίδια».

Για το ότι είναι πλέον ο πρώτος αρχηγός του Άγιαξ:

«Αισθάνομαι καλά, αλλά το πιο σημαντικό δεν είναι ποιος φοράει το περιβραχιόνιο αλλά το ποιος θα αγωνιστεί καλύτερα με την ομάδα».

ΤΕΝ ΧΑΓΚ

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ:

«Ότι χρειάζεται να ξέρουμε, το ξέρουμε. Ήταν η πιο δύσκολη κλήρωση για εμάς. Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα και μάλιστα αηττήτος και θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια για εμάς».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ του Άγιαξ:

«Πρέπει ουσιαστικά να φτιάξουμε την ομάδα βήμα-βήμα από την αρχή. Αυτό κάνουμε από την αρχή της προετοιμασίας και πιστεύω ότι σύντομα θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Έχουμε αρκετές αλλαγές αλλά είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι παραμένουμε δυνατοί όπως πέρσι».

Για το αν έχει πλεονέκτημα ο Άγιαξ μετά την περσινή του πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ:

«Κρατάμε την εμπειρία από πέρσι. Παίξαμε σε δύσκολες έδρες, με δύσκολες καταστάσεις και πλέον έχουμε την εμπειρία να διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια που είναι δύσκολα όπως το αυριανό».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει μια εξαιρετική ομάδα και είναι ένα πολύ δυνατό γκρούπ. Σίγουρα η επιθετική τους γραμμή με τον Πέλκα, τον Άκπομ και τον Μπίσεσβαρ τους κάνει πολύ δυνατούς από το κέντρο και μπροστά».

Για την παρουσία του φαν ντε Μπέικ και το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Είναι στην αποστολή και θα παίξει ο φαν ντε Μπέικ. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι θα παίξει και στα δυο παιχνίδια. Δεν μου έχουν πει τίποτα από την διοίκηση ότι θα φύγει, τον έχω κανονικά στα πλάνα μου».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός από την Ντιναμό Κιέβου που αντιμετώπισε πέρσι στα προκριματικά:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, αλλά θα πρέπει να δούμε πρώτα τι θα κάνουμε εμείς και να είμαστε πολύ καλύτεροι από τον αγώνα απέναντι στην Φίτεσε, που χάσαμε πολλές ευκαιρίες».

Για το ποιος θα είναι ο πρώτος αρχηγός του Άγιαξ:

«Ο Τάντιτς θα είναι ο πρώτος αρχηγός και δεύτερος θα είναι ο Μπλίντ».

Για το αν είναι πλεονέκτημα που έχει ήδη αρχίσει το πρωτάθλημα στην Ολλανδία:

«Πλεονέκτημα δεν ξέρουμε αν είναι, ακόμα και εμείς ψάχνουμε να στρώσουμε την ομάδα και δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο που θέλουμε. Θα φανεί αύριο αν είναι πλεονέκτημα ότι παίξαμε δυο επίσημα παιχνίδια ή όχι».

Για το τι υπολογίζει περισσότερο από τον ΠΑΟΚ:

«Κάθε ομάδα έχει τα δυνατά και αδύνατα της σημεία. Πρέπει να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως πιστεύω ότι θα είναι και ο ΠΑΟΚ».

Για το τι περιμένει να δει στο αυριανό παιχνίδι:

«Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας, να απλωθούμε στο γήπεδο, να πρεσάρουμε ψηλά και θα βρούμε απέναντι μας μια ομάδα που θα παίξει αρκετά κλειστά, πιστεύω».

Για το ότι πέρσι έφτασε τόσο ψηλά στην διοργάνωση και φέτος αρχίζει τόσο νωρίς:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αυτό. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια».

www.thessports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα