H Bild αποθεώνει την Ελλάδα

19:01 28/2/2018 - Πηγή: seleo

Ένα τουριστικό αφιέρωμα στην Ελλάδα, με τίτλο «Μυστικά tips στην Ελλάδα- Μαγευτικοί κόλποι, πεζοπορικές διαδρομές κι ο καλύτερος μουσακάς», δημοσίευσε η γερμανική εφημερίδα Bild στην ιστοσελίδα της.

«Ο ελληνικός τουριστικός τομέας πέτυχε το 2017 ρεκόρ επισκεπτών καθώς και εσόδων. Πέρυσι την

Ελλάδα επισκέφτηκαν περισσότεροι από 27 εκατ. τουρίστες- οι περισσότεροι, περίπου 3,7 εκατομμύρια ήταν Γερμανοί. Το γεγονός αυτό χαροποιεί τους ξενοδόχους και τους εστιάτορες. Όμως για τουρίστες γίνεται όλο και πιο δύσκολο να ανακαλύψουν τα πραγματικά μυστικά tips», γράφει η γερμανική εφημερίδα.

Η Bild, άντλησε πληροφορίες από επαγγελματίες που βρίσκονται στο χώρο του τουρισμού, καθώς και από ταξιδιωτικούς πράκτορες. Μέσα στις προτάσεις τους βρίσκονται: Ο εθνικός δρυμός Βίκου-Αώου, οι κρυμμένοι κολπίσκοι της Δυτικής Κέρκυρας, οι πεζοπορικές διαδρομές του Ολύμπου και του Πηλίου, η παλιά πόλη της Ρόδου, ενώ στις ωραιότερες παραλίες της χώρας συγκαταλέγονται: το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα, ο Μύρτος στην Κεφαλονιά, το Σαρακίνικο στη Μήλο, το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, οι παραλίες των Παξών και των Αντίπαξων, ο Μπάλος και το φοινικόδασος Βάι στην Κρήτη, ο Σίμος στην Ελαφόνησο και η Βοϊδοκοιλιά στη Μεσσηνία.

newpost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα