Τα πληκτρολόγια και τα ποντίκια της Microsoft θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν στο πλαίσιο μιας μοναδικής συνεργασίας με την Incase

12:38 7/1/2024 - Πηγή: Insomnia

Η Microsoft εξέπληξε όλους πέρυσι αποφασίζοντας να σταματήσει τη γκάμα δημοφιλών ποντικιών, πληκτρολογίων και αξεσουάρ Η/Υ της, επιλέγοντας να εστιάσει στο brand του Surface.

Τώρα σύμφωνα με το TheVerge, μια μοναδική συνεργασία θα δει αυτά τα αξεσουάρ να επανέρχονται στην κυκλοφορία από την εταιρεία παραγωγής αξεσουάρ Incase.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της μητρικής εταιρείας Onward Brands, τα προϊόντα θα είναι ίδια,

απλά αντί για το λογότυπο Microsoft θα αναγράφουν Incase, Designed by Microsoft. Για πρώτη φορά η Incase θα προσφέρει ποντίκια, πληκτρολόγια και web κάμερες, χρησιμοποιώντας την ίδια γραμμή παραγωγής και αλυσίδα εφοδιασμού με τη Microsoft.

Oι σχεδιασμοί που θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν περιλαμβάνουν δημοφιλή εργονομικά πληκτρολόγια και ποντίκια της Microsoft, καθώς και ηχεία, σταθμούς ακρόασης και την Modern Webcam. Ακόμη, νέα προϊόντα που η Microsoft είχε ξεκινήσει αλλά δεν κυκλοφόρησε, θα κυκλοφορήσουν από την Incase. "Θα κυκλοφορήσουμε ένα νέο προϊόν που η Microsoft είχε υπό ανάπτυξη", λέει ο Tebele. "Είναι ένα νέο εργονομικό πληκτρολόγιο που είναι πολύ συναρπαστικό και θα φέρει κι’ αυτό την ένδειξη Designed by Microsoft".  Η εταιρεία πάντως για την ώρα δεν αναφέρει αν υπάρχουν και άλλα περιφερειακά που να έχουν την ίδια μοίρα.

H Incase στοχεύει σε κυκλοφορία των προϊόντων στην αγορά σύντομα, καθώς τα αποθέματα των περιφερειακών της Microsoft εξαντλούνται. Η ασυνήθιστη αυτή συμφωνία ήρθε μετά την απόφαση της Microsoft να επικεντρωθεί στους υπολογιστές Surface, με στόχο καλύτερη τοποθέτηση υπό ένα ενιαίο brand. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Incase ανέφερε ακόμα πως δεδομένης της αγάπης για τα υπάρχοντα προϊόντα και της απογοήτευσης από την απόσυρσή τους, οι χρήστες θα είναι ευτυχείς με την επανακυκλοφορία. Ωστόσο, η Incase ανταποκρίνεται στην πρόκληση του σχεδιασμού και της κατασκευής κάτι νέου. "Πρόκειται για μια μοναδική κατάσταση για εμάς, επειδή για να κατασκευάσουμε αυτού του είδους τα πληκτρολόγια υψηλής ποιότητας υπάρχει υψηλό εμπόδιο εισόδου", λέει ο Tebele. "Δεν θα είχαμε μπει σε αυτό το επάγγελμα αν δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε προϊόντα αυτής της ποιότητας".


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα