Η υπηρεσία Multiroom φέρνει ταυτόχρονη θέαση των καναλιών Cosmote TV σε διαφορετικές τηλεοράσεις εντός σπιτιού

Μετά από μια σχετικά μεγάλη περίοδο δοκιμών, η υπηρεσία Multiroom είναι άμεσα διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές Cosmote TV μέσω δορυφόρου και για όσους έχουν στην κατοχή τους hybrid αποκωδικοποιητή.

Η υπηρεσία ενεργοποιεί τη δυνατότητα για κάθε συνδρομητή να βλέπει ταυτόχρονα και σε άλλη τηλεόραση εντός του σπιτιού του όλα τα κανάλια της Cosmote TV, συμπεριλαμβανομένου και των διαδραστικών

τηλεοπτικών υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση ο συνδρομητής θα χρειάζεται να προμηθευτεί έναν νέο αποκωδικοποιητή με 12μηνη δέσμευση και επιπλέον κόστος στο λογαριασμό του €6,60 μηνιαίως. Μάλιστα όπως αναφέρει η Cosmote, το όριο είναι 4 αποκωδικοποιητές ανά σύνδεση (χρέωση ανά αποκωδικοποιητή), με καθεμία να μπορεί να δει διαφορετικά κανάλια σε διαφορετικές τηλεοράσεις του σπιτιού.

Η υπηρεσία γίνεται εφικτή μέσω της hybrid τεχνολογίας που υποστηρίζει η Cosmote, με ταυτόχρονη χρήση άλλων υπηρεσιών της εταιρείας όπως το Replay το TV, Cinema On Demand και το TV Plus, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα εγγραφών σε κάθε αποκωδικοποιητή φτάνει αυτός να ενσωματώνει σκληρό δίσκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα