Η OnePlus ανακοίνωσε το OnePlus 5T Star Wars Limited Edition

Μία έκδοση που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων ανακοίνωσε η OnePlus για το νέο “5T”. Πρόκειται για την έκδοση OnePlus 5T Star Wars Limited Edition που αποκαλύφθηκε στην έκδοση Comic Con India.

Το smartphone αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα και βεβαίως συνδέεται με την κινηματογραφική ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα Δεκεμβρίου. Η συσκευή επίσης θα κυκλοφορήσει μόνο στην Ινδία όπως αναφέρει το GSMArena.

Όπως

είναι φανερό από την εικόνα που δημοσιοποιήθηκε, η έκδοση Star Wars Limited Edition του OnePlus 5T διαθέτει λευκή πλάτη, μαύρου χρώματος πρόσοψη και πλήκτρα ενώ παρατηρείται κόκκινο χρώμα στο “alert slider”. Σε κόκκινο χρώμα επίσης βλέπουμε το γνωστό λογότυπο του κινηματογραφικού franchise που για ακόμη μία χρονιά αναμένεται να σπάσει τα ταμεία.

Από άποψη hardware δεν φαίνεται ότι θα υπάρχει κάποια μεγάλη αλλαγή σε σχέση με το “συμβατικό” μοντέλο, που εξοπλίζεται με οθόνη AMOLED ανάλυσης 2160 x 1080 pixels και το Qualcomm Snapdragon 835 SoC. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε αυτή την εβδομάδα.

Site: GSMArena

Keywords
Τυχαία Θέματα