Star Wars Celebration Europe 2023: Όσα είδαμε και μάθαμε

22:19 8/4/2023 - Πηγή: Insomnia

Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που βρεθήκαμε στην εκδήλωση Star Wars Celebration, μία εκδήλωση-συνάντηση της Lucasfilm Studio που είναι αφιερωμένη στο σύμπαν του Star Wars και στους λάτρεις και τους φανατικούς του δημοφιλούς franchise που συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμου από κάθε μεριά του πλανήτη.

Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου του 1999 στο Ντένβερ,

στην πολιτεία Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών και φέτος, μετά από 24 χρόνια και 14 εκδηλώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουμε το 4o Ευρωπαϊκό Star Wars Celebration, το οποίο πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες -από τις 7 έως στις 10 Απριλίου- στο Λονδίνο, στη Μ. Βρετανία όπου και βρεθήκαμε για να παρακολουθήσουμε όλες τις μεγάλες ανακοινώσεις για το πολυαγαπημένο franchise. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ExCeL Exhibition Centre και την 1η ημέρα -και σπουδαιότερη- η εκδήλωση συγκέντρωσε περισσότερους από 5.000 φίλους του franchise, αρκετοί εκ των οποίων ήταν ντυμένοι όπως οι χαρακτήρες του Star Wars.

Τι είδαμε; Τι μάθαμε; Ότι έρχονται τρεις νέες κινηματογραφικές ταινίες Star Wars, ότι επιστρέφει η Daisy Ridley στον ρόλο της Ray, ότι τον ερχόμενο Αύγουστο έρχεται η νέα σειρά Star Wars: Ahsoka στο Disney+ και ότι έρχονται πολλά, ωραία πράγματα όπως οι σειρές Star Wars: Acolyte και Skeleton Crew με την Disney μάλιστα να μην ξεχνά να μας υπενθυμίσει -και να μας ευχαριστήσει με μία 6λεπτη σκηνή από την ταινία- ότι έχουμε φέτος να παρακολουθήσουμε την νέα ταινία του Indiana Jones.

Από την κεντρική σκηνή της εκδήλωσης (Celebration Stage), η Πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, παρουσίασε στους παρευρισκόμενους στο αμφιθέατρο του Εκθεσιακού Κέντρου ExCeL όλα τα νέα για το σύμπαν του Star Wars, συμπεριλαμβανομένων και των τριών νέων κινηματογραφικών ταινιών που έχουν αναλάβει να βγάλουν εις πέρας οι James Mangold, Dave Filoni και Sharmeen Obaid-Chinoy. 

Η Kathleen Kennedy μοιράστηκε από την Celebration Stage το όραμα της Lucasfilm για τα επόμενα πρότζεκτ από το σύμπαν του Star Wars με την ίδια να λέει πως ετοιμάζονται για «διεύρυνση του χρονοδιαγράμματος» με την εποχή «The Old Republic» να αποτελεί πλέον μέρος του (ενδεχομένως, όλα να ξεκινήσουν,  με την ταινία του James Mangold όπως θα διαβάσετε παρακάτω). Το timeline που μοιράστηκε λοιπόν η κ. Kennedy έχεις ως εξής: Dawn of the Jedi

Keywords
Τυχαία Θέματα