Σοκ στα Χανιά: 38χρονος Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι εν ώρα υπηρεσίας

Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν επρόκειτο για ατύχημα ή για απόπειρα αυτοκτονίας, ούτε και αν ο συγκεκριμένος αστυνομικός στα Χανιά αντιμετώπιζε οποιασδήποτε φύσεως προβλήματα.

Ένας αστυνομικός, ηλικίας 38 ετών ο οποίος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι εν ώρα υπηρεσίας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χανίων το πρωί του Σαββάτου, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν επρόκειτο για ατύχημα ή για απόπειρα αυτοκτονίας, ούτε και αν ο συγκεκριμένος αστυνομικός αντιμετώπιζε οποιασδήποτε

φύσεως προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός καθόταν στο πίσω κάθισμα του περιπολικού όταν αυτοπυροβολήθηκε και μάλιστα – σύμφωνα με κύκλους της αστυνομίας – αρχικά οι συνάδελφοι του θεώρησαν ότι ο πυροβολισμός προέρχονταν από την περιοχή, σύμφωνα με το cretalive.

Στη συνέχεια και σε κατάσταση σοκ διαπίστωσαν ότι ο 38χρονος είχε στρέψει το όπλο εναντίον του. Όπως επίσης αναφέρουν πηγές ο νεαρός αστυνομικός δεν είχε – υπηρεσιακά – δείξει κάποια παράξενη συμπεριφορά, κάποιο “σημάδι” ότι σκεφτόταν να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

The post Σοκ στα Χανιά: 38χρονος Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι εν ώρα υπηρεσίας appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα