Τα ζώδια του Μεγάλου Σαββάτου 27ης Απριλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, οι φιλοσοφημένες σκέψεις σας και η αισιοδοξία, θα βοηθήσουν να φτάσετε την καριέρα σας στην κορυφή. Λέοντες, ένα αίσθημα μοναξιάς σας κρατάει σε απόσταση από τα κεκτημένα σας και δημιουργεί ανασφάλειες και φοβίες, για την υπεράσπισή τους. Καταθέστε τις ανησυχίες σας, σε άτομα που εμπιστεύεστε και ζητήστε την βοήθειά τους. Υδροχόοι, η συναισθηματική σας ασφάλεια έχει αναστατωθεί, από τις επιπρόσθετες ευθύνες που παρουσιάστηκαν και βρεθήκατε απροετοίμαστοι. Ιχθύες, η επικοινωνιακή

διάθεση μπορεί να σας φέρει κοντά με άτομα, που θα εξυπηρετήσουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν, έχουν σχηματίσει μία αποτρεπτική εικόνα και δεν θέλετε να καταβάλετε άλλες προσπάθειες. Αποστασιοποιηθείτε από αυτή την κατάσταση και προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Έτσι θα βρείτε την ισορροπία σας, για να μπορέσετε να συνεχίσετε δυναμικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σήμερα, σας βοηθάει να κάνετε μία αναδρομή στο παρελθόν σας και να συνειδητοποιήσετε τα λάθη που έχουν συμβεί. Η αποφασιστικότητα, είναι το στοιχείο που θα σας οδηγήσει σε νέους ορίζοντες. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, εξάλλου είναι προσόν του χαρακτήρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι διαμάχες που συμβαίνουν γύρω σας, έχουν δημιουργήσει μία απέχθεια απέναντι στα πρόσωπα που συμμετέχουν. Μπορείτε να εκθέσετε την άποψή σας, υπερασπίζοντας τον εαυτό σας και χωρίς να αφήνετε περιθώρια εκμετάλλευσης. Μην εμπιστεύεστε άτομα που δείχνουν άλλο πρόσωπο, από το πραγματικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χαλαρή σας διάθεση, δεν σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας ζητήματα, αποσκοπώντας έτσι στην διασκέδαση. Ο αυθορμητισμός, σας οδηγεί σε πρωτότυπες ιδέες και σχέδια, βγάζοντάς σας έτσι από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Εκμεταλλευτείτε αυτή σας την διάθεση.

ΛΕΩΝ

Η μοναξιά είναι αυτό που σας συνοδεύει σήμερα, στην διάρκεια της ημέρας και η αίσθηση της πίεσης είναι πολύ έντονη. Οι περίπατοι στην φύση ή η γιόγκα, θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε ενεργειακά και να αποσυμφορηθεί το άγχος, που σας έχει καταβάλει. Μείνετε συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε να χειριστείτε άνετα τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και τις συνεργασίες που θα προκύψουν στην διάρκεια της ημέρας. Η δουλειά που έχετε καταβάλει στο παρελθόν, είναι αρκετή για να κάνετε τα απαραίτητα βήματα που έχετε στο μυαλό σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι αρνητικές καταστάσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν, σας έχουν δημιουργήσει μία αίσθηση συναισθηματικής εξάρτησης. Προσπαθήστε να φύγετε από αυτές τις εμμονές, που σας κρατούν δέσμιους στο παρελθόν. Δείτε μπροστά, το μέλλον σας να ανοίγεται και συμμετέχετε ενεργά σε αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι εμπειρίες που αποκομίσατε από το παρελθόν, έχουν θετικό και αρνητικό χαρακτήρα. Μετατρέψτε τις στην θετική τους μορφή και κάντε τις προκλήσεις για το μέλλον. Η επιχειρηματική σας σκέψη, θα σας οδηγήσει σε ενέργειες που θα γίνουν αποδεχτές από το σύνολο, φτάνει να μην υπάρξουν βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συνάντηση που θα υπάρξει με φιλικά σας πρόσωπα, χρειάζεται καλό χειρισμό από μέρους σας, διότι η αμέλεια και η εριστικότητα, μπορούν να φέρουν προβλήματα στην επικοινωνία σας. Αποφύγετε επομένως, κάθε λεπτολογία που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι διαφωνίες που υπήρξαν σε μεγάλη έκταση με τον σύντροφό σας, σήμερα, μπορούν να καταλαγιάσουν και να φέρουν μία αρμονία στον συναισθηματικό σας κόσμο. Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο, θα έχουν την θετική έκβαση που επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο οικείος χώρος, σας δημιουργεί μία ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία. Μπορείτε να βελτιώσετε τις επαφές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και δημιουργήσετε ένα ευχάριστο κλίμα. Η στάση σας αυτή, θα είναι το εφαλτήριο για την μελλοντική πορεία των σχέσεών σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, θα κυλήσει ομαλά και όμορφα δείχνοντας σας έναν νέο τρόπο, ώστε να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Οι αφορμές που θα δεχθείτε από το εξωτερικό περιβάλλον, θα είναι καταλυτικές για τις αποφάσεις σας. Μείνετε ισορροπημένοι και αφήστε την διαίσθηση σας, να ξεχωρίσει τις αρνητικές συμπεριφορές των άλλων γύρω σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα