Τα ζώδια της Τρίτης 6ης Νοεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, προσέξτε την ευαισθησία σας, διότι δεν σας επιτρέπει να έχετε σωστή άποψη για την εξέλιξη των γεγονότων που συμβαίνουν γύρω σας. Ιχθύες, οι συνεργασίες και οι συμφωνίες που έχουν γερές βάσεις, να τις στηρίξετε μέχρι το τέλος.

ΚΡΙΟΣ

Ο συναισθηματικός σας κόσμος, βρίσκεται σε πληρότητα σήμερα και αυτό διαχέεται έντονα στους γύρω σας, πράγμα το οποίο σας δίνει την ευκαιρία να κατακτήσετε

πράγματα που έχετε αφήσει πίσω εδώ και αρκετό καιρό. Μπορείτε λοιπόν, να οργανώσετε κάποια έξοδο με τον σύντροφό σας, που θα είναι ευχάριστη.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην παρασύρεστε από αρνητικά γεγονότα, τα οποία μπορούν να σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Ακολουθήστε έναν πιο ήπιο δρόμο, που θα σας εξομαλύνει την ψυχολογία και την συμπεριφορά σας. Στα συναισθηματικά σας, η πρόθεση να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας, σας ωθεί να ενεργήσετε με στοργικότητα και φροντίδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δείχνετε κατανόηση στα προβλήματα των άλλων γύρω σας και αυτό είναι σημαντικό στοιχείο, για να μπορέσετε να τους βοηθήσετε. Προσοχή όμως, μην περιπλέκετε τα πράγματα λόγω της υπερευαισθησίας σας. Μία ρομαντική διάθεση, θα επαναφέρει την σχέση σας, στα αρχικά επίπεδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο αυτοέλεγχος, είναι ένα σημαντικό στοιχείο και να σας συνοδεύει σε ενέργειες που είναι αντισυμβατικές. Το πνεύμα της ελευθερίας, ενεργοποιεί σκέψεις του παρελθόντος, που ήταν απόμακρες, εξαιτίας των ενδοιασμών που σας κυρίευαν. Κάντε πράξεις, πράγματα που έχετε ανάγκη.

ΛΕΩΝ

Η σταθερή στάση που κρατάτε, βοηθάει στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε και να αποκλείσετε μεγάλο ποσοστό από τις δυσκολίες. Σήμερα, θα αισθανθείτε την ανάγκη να δώσετε την βοήθεια σας, σε άτομα που αγαπάτε και που θεωρείτε ότι υπάρχει εκτίμηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην προβείτε σε παρορμητικές κινήσεις, που θα σας ωθήσουν σε υπέρμετρες ενέργειες. Λειτουργήστε με σύνεση και ωριμότητα, διατηρώντας μία υπεύθυνη εικόνα απέναντι στους άλλους. Συναισθήματα που βασίζονται σε καθαρότητα σκέψης, θα πραγματοποιήσουν συζητήσεις που θα σας δώσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Η αρνητική επιρροή από τρίτους, είναι εύκολη να συμβεί αν επιμείνετε να λειτουργείτε βάση την υπερευαισθησία σας. Η μοναχικότητα, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματά σας και να ενδυναμώσετε τον χαρακτήρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συναντήσεις με πρόσωπα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας, σήμερα μπορούν να ευνοηθούν και να έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Οι συναισθηματικές σας μεταβολές όμως, θυμηθείτε δεν βοηθούν στην σωστή και αρμονική επικοινωνία με τους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε να λάβετε μία απρόσμενη απάντηση, που θα σας δώσει το περιθώριο να ακολουθήσετε νέους δρόμους που θα σας φέρουν την πρόοδο. Οι παρεξηγήσεις που υπήρξαν στο παρελθόν, θα έχουν την δυνατότητα να ομαλοποιηθούν, εφόσον θα ακολουθήσετε νέα βήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ευχάριστη διάθεση σας, θα ενεργοποιήσει με ευκολία τις ιδέες σας και θα τις τροποποιήσει, αλλάζοντας τες προς μία θετική κατεύθυνση. Η διαίσθηση σας, είναι το κίνητρο να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα και να δώσετε την ανάλογη βοήθεια σε σημαντικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο συναισθηματικός σας τομέα, μπορεί να σας δυσκολέψει σήμερα και χρειάζεται δύναμη για να ξεφύγετε από τις αρνητικές επιρροές. Ακολουθήστε τον δρόμο της καρδιάς σας και προσηλωθείτε με περισσότερο ζήλο στον στόχο σας, έχετε τις ικανότητες να πετύχετε όσα επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η οξυδερκής σκέψη σας, κάνει το μυαλό σας να τρέχει σε γρήγορους ρυθμούς και να ανταπεξέρχεται με ευκολία σε δύσκολα ζητήματα, ώστε να κρατήσετε τις ισορροπίες που χρειάζονται. Προσέξτε τρίτα πρόσωπα που θέλουν να εισχωρήσουν στην προσωπική σας ζωή, βάλτε τους όρια και απομακρυνθείτε από κοντά τους.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης 6ης Νοεμβρίου 2018,tritis 6is noemvriou 2018