Τα ζώδια της Τρίτης 3ης Σεπτεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, σε συμφωνίες και σε συμβόλαια, σήμερα να είστε πιο προσεχτικοί, μην αφήσετε τρίτους να σας επηρεάσουν. Η διάθεσή σας είναι πολύ σημαντική, για την ολοκλήρωσή τους. Δίδυμοι, δείξτε προσοχή σε θέματα της καθημερινότητας, που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία σας. Η υγιεινή διατροφή και η γυμναστική, θα σας βοηθήσουν να βρείτε την ισορροπία σας. Παρθένοι, άτομα που σας περιστοιχίζουν στον επαγγελματικό σας χώρο, θέλουν αρκετή προσοχή, οι αντιδράσεις τους έχουν να σας πουν αρκετά πράγματα.

ΚΡΙΟΣ

Η σταθερότητα των οικονομικών

σας, είναι αυτό που θα σας απασχολήσει κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι αισιόδοξες σκέψεις σας, θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση των σχεδίων που έχετε ξεκινήσει, αυτό το διάστημα. Η επιθυμία να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι έντονη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν δείτε τον εαυτό σας αρκετά οξύθυμο σε κάποιες καταστάσεις, απλά αποστασιοποιηθείτε από την ανάλυσή τους. Η πρόθεση, να πλησιάσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, είναι κάτι που θα σας κάνει να αναλογιστείτε, σε ποια σημεία έχετε κάνει λάθη. Η αντίδρασή σας ,θα είναι αρκετά ευέλικτη και αυτό, θα αλλάξει το κλίμα μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε καθημερινά σας ζητήματα, μπορεί να υπάρχει μία έντονη ευαισθησία και αυτό, μειώνει την δράση και την αυτοπεποίθησή σας. Μπορεί να δείχνετε την ρομαντική σας πλευρά στην σχέση σας, αλλά οι απαιτήσεις σας θα πρέπει να είναι λογικές το διάστημα αυτό. Ίσως κάποια πράγματα, χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πράξεις σας σήμερα, θα είναι αρκετά αντισυμβατικές με τους κανόνες και τα δεδομένα, που ήδη έχετε υιοθετήσει. Η διαφορετικότητά σας, είναι αυτή που θα σας οδηγήσει σε νέα σχέδια. Μπορεί να έχετε την διάθεση να πρωτοτυπήσετε, θα πρέπει όμως να είστε σε θέση να ολοκληρώσετε όσα αρχίσετε.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, η πρακτικότητα που διαθέτετε και οι συμβουλές που θα λάβετε από τρίτα πρόσωπα, είναι αναγκαία και θα σας οδηγήσουν σε νέες ιδέες. Μία ψυχρότητα όμως, μπορεί να εμφανιστεί στις σχέσεις σας, φέρνοντας έτσι ένα διαφορετικό κλίμα. Ίσως, οι ευθύνες μπορεί να σας έχουν πιέσει αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις συνεργασίες σας, μπορεί να είναι δύσκολο σήμερα να ελέγξετε και να αντιμετωπίσετε τις αντιδράσεις που έχουν οι άλλοι. Προσπαθήστε να κινηθείτε περισσότερο με τη διαίσθησή σας και να την αφήσετε να σας οδηγήσει, σε σημαντικές αποφάσεις και ενέργειες.

ΖΥΓΟΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε σήμερα είναι τέτοια, που μπορεί να αφήνει στους άλλους τα περιθώρια, να παρέμβουν σε προσωπικά σας θέματα. Κρατήστε αποστάσεις και διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας, σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και το μέλλον σας. Η αποφασιστικότητά σας, θα βοηθήσει αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις συνεργασίες σας, σήμερα, μπορούν να προκύψουν νέες ιδέες και προτάσεις, που θα αναπτυχθούν και θα αποδώσουν καρπούς στο μέλλον. Έχετε στα χέρια σας, την διαχείριση των θεμάτων που σας απασχολούν και μπορείτε να φέρετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι απαντήσεις που θα λάβετε σήμερα, στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε. Αυτές, θα κρίνουν εν μέρη την επαγγελματική σας πορεία και θα σας κάνει περισσότερο υπευθύνους στο μέλλον. Θα ξεκαθαρίσετε πλέον μέσα σας, τι ακριβώς σας κάνει ευτυχισμένους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, η επιθυμία σας να βρεθείτε σε χώρους που ενισχύουν την λάμψη σας και αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας, θα σας ωθήσει σε νέα σχέδια. Οι νέες γνωριμίες, θα ανεβάσουν την διάθεσή σας και θα σας φανούν χρήσιμες και στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αρνητική σας ψυχολογία, είναι αυτή που μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε προσωπικά σας θέματα. Ίσως, σήμερα, είστε λίγο μπερδεμένοι και νιώθετε ότι οι γρήγοροι ρυθμοί που εμφανίζονται γύρω σας, είναι ενάντια στα σχέδιά σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και δείτε την αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, νιώθετε έτοιμοι να προβείτε σε νέα σχέδια και να εξετάσετε σε βάθος, τις επιχειρηματικές σας ιδέες. Μπορείτε λοιπόν, να δείξετε την αποφασιστικότητά σας και να συνεργαστείτε με νέα πρόσωπα. Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη, εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας δίνετε.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»
Keywords
Τυχαία Θέματα