Τα ζώδια της Τρίτης 10 Απριλίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Δίδυμοι σήμερα λειτουργήστε όσα πιο θετικά γίνεται ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας και συγκρατήστε τη φαντασία σας όσο γίνεται, σκεφτείτε πιο λογικά. Υδροχόοι όσο καλύτερη είναι η συναισθηματική σας κατάσταση τόσο καλύτερα θα κινηθούν σήμερα οι σχέσεις σας.

Κριός

Η διάθεσή σας σήμερα επηρεάζει τη μέρα σας και ειδικά τα επαγγελματικά σας που θα πρέπει να κινηθείτε με σταθερή ψυχολογία και διάθεση, αν νιώθετε κάπως κυκλοθυμικοί προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί σε αποφάσεις.

Στα οικονομικά σας σήμερα η Αφροδίτη σας σπρώχνει να κάνετε περισσότερες ενέργειες για να βελτιώσετε τα πράγματα μέσω νέων ιδεών. Στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε σήμερα να εστιάσετε σε σημαντικά θέματα μέσα στις σχέσεις σας και να συγκρατήσετε τη διάθεσή σας που μπορεί να φέρει εντάσεις.

Ταύρος

Σήμερα νιώθετε πιο δυνατοί για να προχωρήσετε με αισιοδοξία τα σχέδιά σας, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας μπορείτε με καλύτερη διάθεση και με δυναμισμό να ξεπεράσετε δύσκολα ζητήματα και να επανεξετάσετε θέματα που χρειάζονται αποφασιστικότητα για να πετύχουν. Στα συναισθηματικά σας είναι κατάλληλη μέρα να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως προσέξτε αρκετά την επικοινωνία σας, ανανεώστε τις σχέσεις σας και λύστε στα θέματα του παρελθόντος.

Δίδυμοι

Η εμπιστοσύνη μέσα στις σχέσεις σας είναι σημαντική αυτό το διάστημα, προσπαθήστε να εστιάσετε περισσότερο σε όσα νιώθετε αλλά και σε αγαπημένα σας πρόσωπα και αποφύγετε να εμπιστευτείτε τρίτους που μπορεί να μη λειτουργούν θετικά απέναντί σας. Στα επαγγελματικά σας προσπαθήστε να λειτουργήσετε σήμερα πιο θετικά και να εξετάσετε καλύτερα θέματα που σας δυσκολεύουν.

Καρκίνος

Σήμερα χρησιμοποιήστε κάποια διαφορετική προσέγγιση σε όσα σας δυσκολεύουν, ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις που είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να συζητήσετε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και να τηρείτε αυτά τα οποία μπορεί να υποσχεθείτε. Στα επαγγελματικά σας ασχοληθείτε με νέα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε, όμως χωρίς βιασύνη, προσπαθήστε να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας αλλά και να αντιμετωπίσετε τα πάντα με περισσότερη σταθερότητα.

Λέων

Σήμερα προσέξτε αρκετά την επικοινωνία σας, ιδιαίτερα μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις που μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ή παρεξηγήσεις αν δεν είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα αν πρέπει να κάνετε συναντήσεις σήμερα ή συζητήσεις κινηθείτε με ηρεμία. Στα επαγγελματικά σας μία θετική προσέγγιση θα βοηθήσει περισσότερο σήμερα, χρειάζεται αρκετή υπομονή για να πετύχουν όσα θέλετε να καταφέρετε αυτό το διάστημα, κινηθείτε πιο αισιόδοξα αλλά και αρμονικά με τους άλλους.

Παρθένος

Σήμερα είναι με αυτοπεποίθηση μπορείτε να ξεπεράσετε θέματα επαγγελματικών σας, αντιμετωπίστε κάθε θέμα που είναι απαιτητικό σήμερα με θετική στάση, ιδιαίτερα αν πρέπει να κινηθείτε σήμερα ομαδικά ή μέσα σε συνεργασίες. Στα συναισθηματικά σας η καλή σας διάθεση μπορεί να βοηθήσει αρκετά τις σχέσεις σας, συζητήστε σήμερα περισσότερο καθώς μπορείτε να δείτε κάποια πράγματα διαφορετικά και πιο ξεκάθαρα.

Ζυγός

Σήμερα το καλύτερο ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας είναι να εξετάσετε καλύτερα αποφάσεις που έχετε να πάρετε αλλά και σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε, η συναισθηματική σας κατάσταση επηρεάζει αρκετά τα επαγγελματικά σας, γι’ αυτό προχωρήστε με ηρεμία και χωρίς βιασύνη. Σκεφτείτε περισσότερο πως μπορείτε να πετύχετε αυτά τα οποία θέλετε. Στα συναισθηματικά σας ελέγξτε πρώτα τα συναισθήματά σας και συζητήστε για όσα επιθυμείτε με το σύντροφο σας ή αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως αποφύγετε συναντήσεις αν η διάθεσή σας δεν βοηθάει σήμερα.

Σκορπιός

Συγκεντρωθείτε σήμερα σε όσα θέλετε να προχωρήσετε, σε επαγγελματικά σας ζητήματα λειτουργήστε πιο αντικειμενικά και εξετάστε όσα θέλετε να κάνετε, αρκετά πράγματα μπορεί να σας δυσκολεύουν όμως πρέπει να τα προχωρήσετε. Στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε να κινηθείτε ομαλά στις σχέσεις σας ακόμα και αν όλα δεν κινούνται όπως ακριβώς επιθυμείτε, κατανοήστε περισσότερο όσα συμβαίνουν γύρω σας και συζητήστε τα.

Τοξότης

Σήμερα μπορείτε να συζητήσετε καλύτερα και να εξετάσετε λεπτομέρειες νέων σας σχεδίων και θεμάτων που σας έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα, όλα μπορούν να κινηθούν με καλύτερο τρόπο στα επαγγελματικά σας, μπορείτε να προωθήσετε σχέδια όμως προσέξτε αρκετά τα οικονομικά σας. Στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε να δείξετε διάθεση να ακούσετε περισσότερο τους άλλους, μπορείτε να δείτε καλύτερα θέματα σχέσεων όμως αποφύγετε να εστιάσετε σε λεπτομέρειες.

Αιγόκερως

Στα επαγγελματικά σας σήμερα δώστε βάλτε όλη σας την ενέργεια ώστε να αντιμετωπίσετε θέματα που σας δυσκολεύουν, αποφύγετε την ανασφάλεια, κινηθείτε ήρεμα ιδιαίτερα μέσα σε συνεργασίες ώστε να διατηρήσετε τις απαραίτητες ισορροπίες που θα βοηθήσουν σε επαγγελματικά σας θέματα. Στις σχέσεις σας θα πρέπει να δείξετε περισσότερη προθυμία ώστε να λύσετε θέματα που σας απασχολούν, ισορροπήστε τα συναισθήματά σας και επιδιώξτε να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να ξεκαθαρίσετε θέματα που έχουν προκύψει.

Υδροχόος

Σήμερα η συναισθηματική ισορροπία είναι το κλειδί για να κυλήσει καλύτερα η μέρα σας, όσο καλύτερη είναι η διάθεσή σας τόσο καλύτερα μπορούν να κυλήσουν και οι προσωπικές σας σχέσεις που έχουν ανάγκη από περισσότερη ισορροπία. Αναλογιστείτε θέματα που υπάρχουν μέσα σε αυτές αλλά και υποχρεώσεις που πρέπει πλέον να απαλλαγείτε. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα, όμως βάλτε κατάλληλες βάσεις για νέα σχέδια που θέλετε να πετύχετε.

Ιχθύες

Σήμερα επιδιώξτε να βρεθείτε με άτομα τα οποία σας κατανοούν αλλά και που μπορείτε να μοιραστείτε τις ιδέες σας, φροντίστε περισσότερο σήμερα τον εαυτό σας και αλλάξτε στάση όπου χρειάζεται για να βελτιωθούν καταστάσεις. Στα επαγγελματικά σας αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις εξετάστε κάθε λεπτομέρεια που υπάρχει, ιδιαίτερα αν πρέπει να προχωρήσετε σε υπογραφές ή νέες συνεργασίες.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»
Keywords
Τυχαία Θέματα