Τα ζώδια της Τετάρτης 5ης Δεκεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Παρθένοι, η επιχειρηματική σας σκέψη, θα επισφραγίσει την επαγγελματική σας επιτυχία. Οι συμφωνίες και οι νέες ενάρξεις, θα αποκτήσουν μακροχρόνια διάρκεια. Δίδυμοι, η διάθεση για διασκέδαση και εξορμήσεις, θα γεμίσουν απρόοπτα την ημέρα σας. Μία συνάντηση από το παρελθόν, θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Σκορπιοί, η ανάκαμψη που έχετε θέσει ως κύριο ζήτημα στην ζωή σας, έρχεται μετά από την συναισθηματική σας πληρότητα, εφόσον μπορέσετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες σας.

ΚΡΙΟΣ

Η τολμηρή και θαρραλέα διάθεσή σας, θα σας οδηγήσει σε ενέργειες

που θα διαπρέψετε στον χώρο εργασίας σας. Έχετε τις δεξιότητες που σας επιτρέπουν, να λειτουργήσετε κατά αυτό τον τρόπο, προσέξτε όμως μην υπάρξουν ενδιάμεσα επιπόλαιες κινήσεις και σκέψεις, που θα ανατρέψουν το αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αίσθηση της μοναξιάς και της αδικίας, σας παραγκωνίζει από δραστηριότητες και ενέργειες που μπορούν να δείξουν την ενεργητικότητά σας. Η μέρα για σας, είναι μία μέρα διαλογισμού και αναδρομής στο παρελθόν, ώστε να σας ξεκαθαρίσει η κατάσταση που βιώνετε. Μπορείτε να το κάνετε χωρίς ενοχές, εφόσον θα σας φέρει στο θεμιτό σας αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αισιόδοξες σκέψεις και η αλλαγή της οπτικής των καταστάσεων που σας περικλείουν, δίνουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε νέα σχέδια και ιδέες, για το μέλλον. Οι συνευρέσεις με άτομα κοινού ενδιαφέροντος, θα έχουν εποικοδομητικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην επιτρέψετε στις συναισθηματικές σας μεταβολές, να σταθούν εμπόδιο στα επαγγελματικά σας σχέδια. Θυμηθείτε κάθε μέρα που χάνετε, πάτε πίσω ένα βήμα και οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει, για να βρίσκεστε σε αυτό το επίπεδο, είναι αναρίθμητης αξίας.

ΛΕΩΝ

Οι πιέσεις που έχετε δεχθεί όλο αυτό το διάστημα, σας έχουν καταβάλει τον ψυχικό σας κόσμο και η καταναλωτική σας συνήθεια, είναι ένα στοιχείο που μπορεί να σας βγάλει από αυτό το αδιέξοδο. Τα δώρα και οι εκπλήξεις, προς τα αγαπημένα σας άτομα, θα σας ανεβάσουν το ηθικό, δείξτε προσοχή όμως σε υπερβολικές ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, η μέρα ευνοεί την επάνδρωση της σχέσης των συνεργατών σας και μπορείτε επομένως, να έρθετε σε επαφή, ώστε να καθορίσετε μία νέα αρχή, καταθέτοντας τον αληθινό σας εαυτό. Να είστε σίγουροι, ότι θα εκτιμηθεί η ειλικρινής σας διάθεση, εφόσον θα αναγνωρίσουν την παιδεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες απρόοπτες καταστάσεις, θα θέσουν νέα όρια στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα βοηθήσουν στην αναγέννησή τους. Μείνετε αφυπνισμένοι και απομακρυνθείτε, από μία ιδεολογία που δεν σας βγάζει πουθενά. Η αφύπνισή σας, θα μεταμορφώσει τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, δεν βοηθάει για να συνεχίσετε με σθένος τις επιχειρηματικές σας ιδέες. Οι ανασφάλειες και οι αρνητικές σκέψεις, έρχονται εμπόδιο στην καθημερινότητα σας. Εστιάστε στις δεξιότητές σας και δυναμώστε, την αυτοπεποίθησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, θα κυλήσει με μηνύματα που θα λάβετε και θα σας διατηρήσουν σε μία δράση. Η πρόθεση, να εμβαθύνετε τα θέματα που σας απασχολούν, μέσω αναλυτικών συζητήσεων, θα σας βγάλουν εκτός ελέγχου. Διατηρείστε μία σφαιρική εικόνα των καταστάσεων και κάντε τις αναλύσεις σας, αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο επαγγελματικός σας έλεγχος, από ανώτερα στελέχη, μπορεί να σας πιέζει, αλλά παράλληλα σας πεισμώνει, ώστε να αποδείξετε την αξία σας, χωρίς αμφιβολίες. Οι αρνητικές αυτές καταστάσεις, βοηθούν τον ηγετικό χαρακτήρα σας, να μένει στην επιφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση, να βρεθείτε με το φιλικό σας περιβάλλον, είναι πολύ έντονη. Η ρουτίνα της καθημερινότητας, σας έχει μειώσει την ζωτικότητα και η στροφή προς το κοντινό σας περιβάλλον, είναι μία ανάσα. Ζήστε σήμερα, την περιπέτεια που έχετε ανάγκη και αφήστε για αύριο, τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις να συνεχιστούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ψυχική κατάπτωση που έχετε, δεν σας αφήνει να δείτε με αισιοδοξία τα πράγματα γύρω σας. Ο ονειρικός σας κόσμος, είναι μία διαφυγή από την πίεση και μία ανάσα συναισθηματική. Προσπαθήστε να το ελέγξετε, μην σας οδηγήσει στην αποφυγή της πραγματικότητας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα