Τα ζώδια της Τετάρτης 4 Μαρτίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

 ΚΡΙΟΣ

Η φροντίδα είναι κάτι που χρειάζονται, αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίστε καλύτερα την επικοινωνία σας, αλλά και την συνεργασία σας με τους άλλους, σήμερα, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας, ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, αλλάζουν αρκετά πράγματα και μπορεί να σας δυσκολεύουν. Μπορείτε όμως να ξεκαθαρίσετε πιο αποτελεσματικά καταστάσεις και να είστε αποδοτικοί, σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείτε να αλλάξετε καταστάσεις, σήμερα. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι σε συζητήσεις με άτομα

που αγαπάτε και ιδιαίτερα, με τον σύντροφό σας. Η στάση σας απέναντι στους άλλους μετράει πολύ, όπως και ο τρόπος που εκφράζετε τις επιθυμίες και όσα αισθάνεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εξετάστε καλά νέες προτάσεις και συνεργασίες. Μπορείτε να αναγνωρίσετε τις καλές ευκαιρίες. Οι σχέσεις σας, σήμερα, ευνοούνται. Είναι μία καλή μέρα για να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε και να περάσετε καλές στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάτε.

ΛΕΩΝ

Η ομαλή επικοινωνία με τους άλλους, σήμερα, είναι πολύ σημαντική. Προσπαθήστε να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και να ομαλοποιήσετε καταστάσεις. Στα οικονομικά σας, μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερα θέματα που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα ρίσκα, σήμερα, δεν ευνοούνται, καλό είναι να επανεξετάσετε προτάσεις που μπορεί να σχετίζονται με τον οικονομικό σας τομέα. Αν κάποιο ζήτημα σας αγχώνει, συμβουλευτείτε κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε και ξέρετε ότι σας έχει συμβουλέψει σωστά και στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Μην αφήσετε τον εαυτό σας να οδηγηθεί στην πορεία που οι άλλοι θέλουν να δημιουργήσουν για σας. Αν υπάρχει αρνητικό κλίμα με κάποια άτομα, προσπαθήστε να το προσπεράσετε και μην ασχοληθείτε με κάτι τέτοιο, αφού μπορεί να φέρει ακόμα περισσότερες δυσκολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να κατανοήσετε περισσότερα κάνοντας ένα βήμα πίσω. Αντιμετωπίσετε με πιο ήρεμο τρόπο, θέματα που σας απασχολούν. Η εσωτερική σας ισορροπία είναι πολύ σημαντική. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, ιδιαίτερα το δεύτερο μισό της ημέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κατάλληλος τρόπος να χειριστείτε καταστάσεις, σήμερα, είναι η αποφυγή εντάσεων. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα θετικό κλίμα και να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν, πώς ακριβώς αισθάνεστε και τι είναι αυτό που σας απασχολεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν χρειάζεται να κλείσετε κάποιες συμφωνίες ή να απαντήσετε σε νέες προτάσεις, να είστε ξεκάθαροι σε όσα θέλετε και εξετάστε καλύτερα, τα υπέρ και τα κατά. Μπορείτε να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος σε δύσκολες καταστάσεις. Θα πρέπει όμως να κινηθείτε πιο δραστικά, σε ζητήματα που τον τελευταίο καιρό σας έχουν δυσκολέψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε περισσότερο με την τακτοποίηση εγγράφων ή ζητημάτων που αφορούν γραφειοκρατικές ή νομικές υποθέσεις, που χρειάζονται καλό χειρισμό. Στις προσωπικές σας σχέσεις, σήμερα, μία θετική στάση από μέρους σας θα βοηθήσει πολύ. Εστιάστε περισσότερο στην καλή επικοινωνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, κινηθείτε με μία ευχάριστη διάθεση, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πιο ουσιαστικά θέματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Βρείτε τον σωστό τρόπο αντιμετώπισης των άλλων, ιδιαίτερα μέσα σε συζητήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα