Τα ζώδια της Τετάρτης 28 Μαρτίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Με τον αύξοντα αμφίκυρτο στο ζώδιο του Λέοντα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, ιδιαίτερη αν αφορά τα επαγγελματικά σας αλλά και την πρακτική εφαρμογή νέων σχεδίων.

Κριός

Σήμερα προσέξτε αρκετά την ψυχολογία σας, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας προσπαθήστε να κινηθείτε πιο ρεαλιστικά σε όσα πρέπει να ολοκληρώσετε, θα πρέπει να γίνετε πιο ενεργητικοί για να πετύχουν τα σχέδιά σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις κινηθείτε με θετική διάθεση, η ένταση σίγουρα δεν θα βοηθήσει στην καλυτέρευση των σχέσεών σας. Γενικότερα

σήμερα αποφύγετε να θίξετε ζητήματα που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε.

Ταύρος

Σήμερα κινηθείτε προσεκτικά σε οικονομικές σας συναλλαγές και προσέξτε έξοδα που θέλετε να κάνετε, γενικότερα αυτή την περίοδο θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε νέες οικονομικές κινήσεις αλλά και σε ότι σχετίζεται με τα οικονομικά σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις η ευχάριστη διάθεση σας μπορεί να σας ωθήσει να περάσετε περισσότερο χρόνο με άτομα που αγαπάτε, μην είστε διστακτικοί σε όσα πρέπει να ξεκαθαρίσετε και προσπαθήστε να πλησιάσετε τους άλλους.

Δίδυμοι

Στα επαγγελματικά σας σήμερα μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα θέματα που αφορούν συνεργασίες αλλά και να συζητήσετε εκτενέστερα για όσα θέλετε να προχωρήσετε, ιδιαίτερα για νέα ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Στα προσωπικά σας το σημαντικό είναι να εστιάζετε στην καλή επικοινωνία με άτομα που αγαπάτε και να αποφύγετε να ασχοληθείτε με θέματα που μπορεί να δημιουργήσουν σήμερα εντάσεις, αν κάποια πράγματα δεν είναι όπως επιθυμείτε προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί.

Καρκίνος

Μπορείτε σήμερα να δείτε κάπως διαφορετικά θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας και να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά για να λύσετε θέματα που σας απασχολούν σε αυτό τον τομέα, για να βελτιώσετε καταστάσεις θα πρέπει να αλλάξετε στρατηγική. Στην προσωπική σας ζωή είναι από τις καλές μέρες που μπορείτε να βελτιώσετε θέματα που έχουν παρουσιαστεί τελευταία στις σχέσεις σας.

Λέων

Σήμερα με την Σελήνη να σας δημιουργεί ανασφάλειες και να φέρνει στην επιφάνεια φοβίες, προσέξτε αρκετά την ψυχολογική σας κατάσταση, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι και να σκεφτείτε όσα θέλετε να κάνετε από δω και πέρα, αποφύγετε σήμερα αποφάσεις και ισορροπήστε τη διάθεσή σας. Στα συναισθηματικά σας ελάτε πιο κοντά με άτομα που εμπιστεύεστε, γιατί μπορούν να σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας αλλά και να ξεπεράσετε θέματα που σας απασχολούν, δίνοντάς σας τη βοήθειά τους.

Παρθένος

Σίγουρα σήμερα μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να δείτε τα πράγματα πλέον με μία διαφορετική ματιά, βλέποντας τη μεγαλύτερη εικόνα ώστε να μπορέσετε να κάνετε σωστές κινήσεις από δω και πέρα. Στα συναισθηματικά σας θέλετε να επικοινωνήσετε περισσότερο με άτομα που αγαπάτε και να μοιραστείτε όσα νιώθετε και αυτό βοηθάει αρκετά τις σχέσεις σας, ξεκαθαρίστε καταστάσεις και προχωρήστε με αισιοδοξία.

Ζυγός

Ακόμα και αν στα επαγγελματικά σας νιώθετε ότι δεν έχετε ελευθερία κινήσεων, σίγουρα οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν από τα κατάλληλα πρόσωπα και αυτό θα βοηθήσει την καριέρα σας, γι' αυτό μην το βάζετε κάτω, προσπαθήστε περισσότερο αυτό το διάστημα. Στα συναισθηματικά σας αν προσέξετε σήμερα τη διάθεση σας σίγουρα μπορείτε να έχετε μία καλή μέρα και όλα να κινήσουν καλά, περάστε χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα, μία έξοδος θα σας έκανε σήμερα πολύ καλό.

Σκορπιός

Η Σελήνη σήμερα σας σπρώχνει να σκεφτείτε περισσότερο θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας, αλλά και νέα σχέδια, ιδιαίτερα αν θέλετε να προχωρήσετε κάτι που έχει να κάνει με νομικές σας υποθέσεις αλλά και με το εξωτερικό σήμερα μπορείτε να το σκεφτείτε σε πιο σταθερή βάση και να αναζητήσετε νέα διέξοδο σε θέματα που σας έχουν προβληματίσει. Στις σχέσεις σας η αποφασιστικότητά σας μετράει και μπορεί να διορθώσει θέματα μέσα σε σχέσεις, προσέξτε τη συμπεριφορά σας και όλα σήμερα βελτιώνονται.

Τοξότης

Σήμερα από την αρχή της ημέρας κινηθείτε ήρεμα αλλά και ψύχραιμα, ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας, η ψυχολογική σας κατάσταση μπορεί να μπει εμπόδιο σε θέματα που πρέπει σήμερα να προχωρήσουν. Γενικά σήμερα δείτε τα πράγματα λίγο πιο θετικά. Στα συναισθηματικά σας αποφύγετε να ακούτε τρίτους για αποφάσεις που θέλετε να πάρετε και ηρεμήστε την ψυχολογία σας και τη διάθεσή σας πριν να προχωρήσετε σημαντικά ζητήματα.

Αιγόκερως

Σήμερα σε επαγγελματικά σας ζητήματα σίγουρα μπορεί να βρείτε νέες προσεγγίσεις σε σημαντικά θέματα, όμως καλό είναι να μην ασχοληθείτε με θέματα που χρειάζονται αρκετή αντοχή, σήμερα η διάθεση σας σας ωθεί περισσότερο να κάνετε πράγματα τα οποία είναι πιο ευχάριστα. Στις προσωπικές σας σχέσεις προσπαθήστε να αφιερώσετε αρκετό χρόνο σε κοντινά σας πρόσωπα και να προσπαθήσετε να δείξετε το ενδιαφέρον σας απέναντί τους με το να τηρείτε όσα υπόσχεστε.

Υδροχόος

Προσπαθήστε σήμερα ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας να δείξετε θετική στάση μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον, αλλά και σε συνεργασίες που σήμερα θα βελτιώσει αρκετά πράγματα, σίγουρα μπορείτε να ασχοληθείτε με περισσότερη επιμονή σε όσα θέλετε να κάνετε, όμως καλό είναι να αφήσετε επαγγελματικές συναντήσεις για κάποια άλλη μέρα. Στα συναισθηματικά σας προσέξτε αρκετά σήμερα την επικοινωνία σας αλλά και τη διάθεσή σας, που μπορεί να δημιουργήσει κάποια θέματα, κάντε ένα βήμα πίσω και αποφύγετε συζητήσεις αλλά και αποφάσεις.

Ιχθύες

Σίγουρα σήμερα έχετε τον τρόπο να χειριστείτε καλύτερα θέματα που αφορούν επαγγελματικές σας υποθέσεις και μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα μέσω επαγγελματικών επαφών, γι' αυτό εστιάστε στην καλή επικοινωνία και με αυτοπεποίθηση παρουσιάστε σωστά τα σχέδιά σας αλλά και τις ιδέες σας. Στα συναισθηματικά σας μπορείτε με καλύτερη διάθεση να ξεπεράσετε θέματα που σας έχουν δυσκολέψει ιδιαίτερα με αγαπημένα σας πρόσωπα.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»
Keywords
Τυχαία Θέματα