Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Απριλίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Κριοί η ειλικρίνειά σας μπορεί να ξεκαθαρίσει θέματα στα ερωτικά σας, Ιχθύες μία πρακτική στάση από μέρους σας βοηθάει θέματα καριέρας όπου χρειάζεται να είστε πιο αποφασιστικοί.

Κριός

Σήμερα στις επαγγελματικές σας υποθέσεις προσέξτε περισσότερο μέσα σε συνεργασίες, είναι σημαντικό να προσέξετε τις κινήσεις σας και να αποφύγετε να ανοιχτείτε σε τρίτους ιδιαίτερα αν πρόκειται για νέες επαφές που θέλετε να κάνετε. Στα συναισθηματικά σας, τα συναισθήματά σας σήμερα είναι πιο

ξεκάθαρα και μπορείτε να βελτιώσετε θέματα στις σχέσεις σας, η ειλικρίνεια μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα.

Ταύρος

Σήμερα κινηθείτε πιο προσεκτικά στα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα αν πρέπει να συναναστρέφεται με τρίτους σήμερα, προσέξτε τις αποφάσεις που έχετε να πάρετε αλλά και νέες προτάσεις. Προσπαθήστε να ελέγξετε περισσότερο τα συναισθήματά σας και συγκεντρωθείτε σε όσα πρέπει να κάνετε σήμερα. Στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε να κινηθείτε με περισσότερη συναισθηματική ηρεμία και να μην βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα, κάποια πράγματα σήμερα μπορεί να σας μπερδέψουν.

Δίδυμοι

Στα επαγγελματικά σας σήμερα μπορείτε να προγραμματίσετε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε, ιδιαίτερα αν αφορούν συνεργασίες αλλά και συναντήσεις, η ευστροφία σας βοηθάει να χειρίζεται καλύτερα καταστάσεις και να επιλύσετε θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Στα συναισθηματικά σας προσέξτε λίγο την ψυχολογία σας που επιδρά επάνω στις προσωπικές σας σχέσεις, όμως αν προσπαθήσετε σίγουρα μπορείτε σήμερα να έχετε μία καλή μέρα με άτομα που αγαπάτε και να βελτιώσετε την επαφή σας με τους άλλους.

Καρκίνος

Στα επαγγελματικά σας σήμερα μπορείτε καλύτερα να κάνετε συζητήσεις για θέματα που θέλετε να προχωρήσουν, μπορεί να υπάρξουν σήμερα εξελίξεις σε θέματα που περιμένατε καιρό σε αυτό τον τομέα. Στα συναισθηματικά σας μιλήστε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα και ξεκαθαρίστε παρεξηγήσεις, εκφράστε όσα νιώθετε ώστε να βελτιωθούν θέματα που τον τελευταίο καιρό σας έχουν κουράσει.

Λέων

Σήμερα στα επαγγελματικά σας μπορείτε να επιλύσετε σημαντικά θέματα για σας και να προσεγγίσετε ζητήματα με καλύτερη διάθεση και αυτό θα βοηθήσει αρκετές καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο. Στα συναισθηματικά σας η ευαισθησία σας απέναντι στους άλλους θα βοηθήσει τις προσωπικές σας σχέσεις, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφο σας και να ξεπεράσετε θέματα που σας έχουν απασχολήσει βελτιώνοντας την επικοινωνία σας.

Παρθένος

Η ψυχολογική σας κατάσταση σήμερα μπορεί να επηρεάσει θέματα των επαγγελματικών σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να κινηθείτε με περισσότερη ηρεμία σε αυτό τον τομέα σήμερα, υπάρχουν προοπτικές αρκεί να προσπαθήσετε να δείτε τα πράγματα πιο θετικά, προσεγγίστε καταστάσεις με ξεκάθαρη σκέψη για να προχωρήσουν ευκολότερα θέματα που σας απασχολούν. Στα συναισθηματικά σας μπορείτε να διακρίνετε περισσότερο όσα συμβαίνουν γύρω σας και να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας όπου χρειάζεται για να βελτιωθούν καταστάσεις.

Ζυγός

Το ενεργό σας μυαλό σήμερα σίγουρα μπορεί να βοηθήσει σε θέματα επαγγελματικών σας και να προχωρήσετε με περισσότερο δυναμισμό θέματα που πρέπει να προχωρήσουν σε αυτό τον τομέα, ακόμα και αν κάποια θέματα είναι περίπλοκα και απαιτητικά σήμερα μπορείτε να τα ελέγξετε καλύτερα. Στα συναισθηματικά σας επικοινωνήστε περισσότερο με άτομα που αγαπάτε αλλά και τον σύντροφό σας, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας όμως προσπαθήστε να μοιραστείτε όσα νιώθετε μόνο με όσους εμπιστεύεστε πραγματικά.

Σκορπιός

Σήμερα στα επαγγελματικά σας με περισσότερη πίστη στον εαυτό σας αλλά και αισιοδοξία όλα μπορούν να προχωρήσουν καλύτερα, δημιουργήστε κατάλληλη ατμόσφαιρα σε συνεργασίες ώστε να είστε πιο παραγωγικοί, ευνοούνται συναντήσεις αλλά και να εξετάσετε καλύτερα νέες προτάσεις που μπορεί να δεχτείτε. Στα συναισθηματικά σας έχετε την κατάλληλη διάθεση για να βελτιώσετε σχέσεις και να αντιμετωπίσετε θέματα με μία διαφορετική προσέγγιση που μπορούν να βοηθήσουν αλλά και να ενισχύσουν τις σχέσεις σας.

Τοξότης

Σε επαγγελματικές σας υποθέσεις σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε με περισσότερη ηρεμία, κάποια εσωτερική ένταση μπορεί να υπάρχει γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί σε αποφάσεις αλλά και συζητήσεις που θέλετε να κάνετε, διοχετεύσετε σήμερα σωστά την ενέργειά σας για να προχωρήσουν καταστάσεις. Στα συναισθηματικά σας προσέξτε αρκετά τη συμπεριφορά σας αλλά και τον τρόπο που εκφράζετε όσα επιθυμείτε απέναντι σε άτομα που αγαπάτε αλλά και στο σύντροφό σας.

Αιγόκερως

Κάποια θέματα στα επαγγελματικά σας μπορούν να σας δυσκολέψουν και θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά για να αποφύγετε καθυστερήσεις και δυσκολίες μέσα σε συνεργασίες, αλλά και να βρείτε ευκολότερα σήμερα λύσεις που χρειάζεστε. Προσέξτε αρκετά την επαφή σας με τους άλλους στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μπορείτε να δείτε τα πράγματα με μία ξεχωριστή ευαισθησία και να κατανοήσετε θέματα σχέσεων, η ψυχολογία σας όμως είναι ευαίσθητη. Μιλήστε περισσότερο σε άτομα που μπορούν να σας κατανοήσουν και να σας βοηθήσουν.

Υδροχόος

Μην κινηθείτε σήμερα βιαστικά σε επαγγελματικές σας υποθέσεις, μπορεί να έχετε τη διάθεση να προχωρήσουν πλέον καταστάσεις που είναι στάσιμες, όμως ολοκληρώστε πρώτα υποχρεώσεις που έχετε αυτό το διάστημα. Στα συναισθηματικά σας σήμερα βρείτε χρόνο για αγαπημένα σας πρόσωπα και δείξτε περισσότερη φροντίδα απέναντι στους άλλους που σήμερα θα βοηθήσει αρκετά.

Ιχθύες

Στα επαγγελματικά σας σήμερα ο τρόπος που αντιμετωπίζετε καταστάσεις μετράει πολύ, μία σταθερή στάση μπορεί να δείξει στους άλλους πόσο ικανοί είστε, δείτε κάποια πράγματα διαφορετικά και εστιάστε στους στόχους που έχετε βάλει. Στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε σήμερα να εκτιμήσετε καλύτερα καταστάσεις, κάποια πράγματα μπορεί να μην κινούνται όπως επιθυμείτε, όμως προσπαθήστε να κατανοήσετε περισσότερο τη στάση των άλλων και να βρείτε τη χρυσή τομή στις σχέσεις σας.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα