Τα ζώδια της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *]

Κριός

Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη σήμερα μπορεί να δυσκολέψει αρκετά τις συναναστροφές σας και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να δείξετε διάθεση συνεργασίας, ώστε να κυλήσουν όλα καλύτερα. Έτσι και αλλιώς η μέρα σας δίνει τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να έχετε καλύτερο έλεγχο όποιας επαγγελματικής συμφωνίας ή συμβολαίου, μην αφήσετε τη μέρα να πάει χαμένη σε αυτό τον τομέα. Στα συναισθηματικά σας, προσπαθήστε να έρθετε κοντά με το σύντροφο σας και να κάνετε περισσότερα πράγματα μαζί, όμως προσέξτε τρίτους που δεν έχουν καλές διαθέσεις.

Ταύρος

Σήμερα

μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα θέματα που υπάρχουν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, θέλετε να προχωρήσετε και γνωρίζετε πολύ καλά πως να το κάνετε πλέον. Ευνοούνται συναντήσεις όμως θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί στις συναναστροφές σας μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και σε νέες προτάσεις, όλοι μπορεί να μην έχουν αγνές προθέσεις. Μπορείτε να καταφέρετε αρκετά, όμως προσέξτε σήμερα έξοδα, ο τομέας των οικονομικών σας μπορεί να σας προβληματίζει όμως όσα κάνετε θα αποδώσουν. Στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα η καλή σας διάθεση βελτιώνει τα πράγματα και με σωστή επικοινωνία θα ισορροπήσετε καταστάσεις.

Δίδυμοι

Προσέξτε σήμερα γιατί ο αστεροειδής Juno (Ήρα) σε τετράγωνο με τη Σελήνη μπορεί να σας δημιουργήσει μία άστατη ψυχολογία και επηρεάσει την επικοινωνία σας, αποφύγετε σήμερα συζητήσεις ή συναντήσεις, ιδιαίτερα εάν αφορούν οικονομικά ζητήματα αλλά και τα επαγγελματικά σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις είναι σημαντικό σήμερα να είστε πιο διαλλακτικοί, η Juno φέρνει αρκετές απαιτήσεις, προσέξτε τη συμπεριφορά σας και όσα θέλετε να συζητήσετε.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη σήμερα θα σας κάνει να σκεφτείτε αρκετά πράγματα που μπορεί να σας αγχώνουν και ιδιαίτερα στον οικονομικό σας τομέα αλλά και στα συναισθηματικά σας, αποφύγετε να αφήσετε την ευαισθησία σας σήμερα να σας παρασύρει σε αρνητικές σκέψεις. Μπορείτε αυτό το διάστημα να κάνετε περισσότερα για να πετύχετε σε θέματα στα επαγγελματικά σας, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε συνεργασίες, ιδιαίτερα εάν θέλετε να κάνετε νέες συμφωνίες. Τα οικονομικά σας μπορούν να βελτιωθούν, όμως ακόμα θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που κινείστε, ειδικά σε επενδύσεις. Στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε σήμερα να μιλήσετε περισσότερο με τον σύντροφο σας, όμως προσέξτε την ευαίσθητη διάθεση σας.

Λέων

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τη Σελήνη σας κάνει σήμερα να θέλετε να κινηθείτε με το δικό σας τρόπο και να αλλάξετε όσα είναι δεδομένα, όμως θα πρέπει να ισορροπήσετε αυτή τη διάθεσή σας, ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία διότι πρέπει να τηρήσετε τους κανόνες για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας. Όπως και στα προσωπικά σας, είναι πολύ σημαντικό να δείχνετε περισσότερη φροντίδα προς τα άτομα που αγαπάτε αλλά και να λειτουργείτε πιο συναισθηματικά, εκφράζοντας περισσότερο όσα νιώθετε.

Παρθένος

Μία σταθερή στάση από μέρους σας σήμερα μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά να ανταπεξέλθετε σε θέματα τα οποία μπορεί να σας αγχώνουν, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας όπου μπορεί να χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις, αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάτι νέο προσπαθήστε να κινηθείτε με περισσότερη τάξη σε ότι αφορά τον τομέα των οικονομικών σας. Στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε σήμερα να ανοιχτείτε περισσότερο σε όσους εμπιστεύεστε, ώστε να πάρετε καλές συμβουλές όμως μην αφήσετε τη διάθεσή σας να δημιουργήσει θέματα στην ερωτική σας ζωή.

Ζυγός

Η παρατηρητικότητά σας αυτό το διάστημα είναι το κλειδί ώστε να κατανοήσετε περισσότερα για όσα συμβαίνουν γύρω σας, η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε περισσότερα όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε αλλά και στις κινήσεις που κάνετε, ιδιαίτερα στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Πράγματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας αλλά και οικογενειακά ζητήματα είναι ευαίσθητα το διάστημα αυτό, κινηθείτε προσεκτικά όμως μπορείτε να ξεκαθαρίσετε περισσότερο τα συναισθήματά σας όσον αφορά την προσωπική σας ζωή.

Σκορπιός

Συγκεντρωθείτε σε όσα θέλετε να πετύχετε έτσι κι αλλιώς αρκετές είναι οι αλλαγές που έρχονται για σας και θα είναι θετικές, όμως θα πρέπει να ελέγξετε όσα νιώθετε ώστε να προχωρήσετε σε μεγαλύτερα βήματα, ιδιαίτερα αν αφορά νέα σας σχέδια στα επαγγελματικά σας αλλά και νέες συμφωνίες. Τα οικονομικά σας πρόκειται να βελτιωθούν, όμως μέσα από τη δική σας προσπάθεια και ακόμα θα πρέπει να αποφεύγετε τα έξοδα. Στα συναισθηματικά σας όσα αισθάνεστε επηρεάζουν και τους άλλους, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε πιο ισορροπημένοι ψυχολογικά.

Τοξότης

Η Αφροδίτη μπορεί να τονίσει γενικότερα το στρες που έχετε σε τομείς που ακόμα δεν έχουν προχωρήσει όπως θα θέλατε, όμως το σημαντικό είναι να κινηθείτε με θετική διάθεση και σκέψη, έτσι κι αλλιώς αρκετά μπορούν να βελτιωθούν στον τομέα των επαγγελματικών σας και να δεχτείτε νέες προτάσεις, εστιάστε στις συνεργασίες που μπορείτε να κάνετε αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα με άτομα γυναικείου φύλου που μπορούν να βοηθήσουν την πορεία σας. Σε οικονομικό επίπεδο προσέξτε γιατί τα έξοδα υπάρχουν και θα πρέπει να βάλετε ένα πρόγραμμα σε αυτό τον τομέα. Στα συναισθηματικά σας ισορροπήστε όσα νιώθετε και μην αφήνετε το άγχος να επηρεάζει την προσωπική σας ζωή.

Αιγόκερως

Εξελίξεις έρχονται για σας στον τομέα των επαγγελματικών σας, έτσι αν κάτι περιμένετε καιρό να εξελιχθεί σήμερα μπορεί να είναι η μέρα που θα λάβετε απάντηση ή προτάσεις, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε συνεργασίες ώστε να κυλήσουν όλα καλύτερα για σας, το ομαδικό πνεύμα θα αποδώσει καλύτερα σήμερα. Φροντίστε περισσότερο την επικοινωνία σας, σίγουρα μπορείτε να καταφέρετε περισσότερα στη σχέση σας με τους γύρω σας, αλλά και με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Σήμερα έχετε την κατάλληλη διάθεση ώστε να προχωρήσετε θέματα που μπορεί να έχετε αφήσει πίσω το τελευταίο διάστημα. Τα επαγγελματικά σας μπορεί να σας δυσκολέψουν λίγο λόγω των απαιτήσεων, όμως αν προσπαθήσετε αρκετά θα καταφέρετε πολλά σήμερα, εστιάστε σε όσα θέλετε να πετύχετε και συζητήστε όσα σας προβληματίζουν με άτομα που αγαπάτε, ώστε να βελτιώσετε θέματα που σας απασχολούν. Ιδιαίτερα στα οικονομικά σας όμως σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά σε προτάσεις αλλά και όσα ακούτε αν δεν είστε βέβαιοι ότι ισχύουν.

Ιχθύες

Προσέξτε σήμερα γιατί το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης μπορεί να επηρεάσει αρκετά την ψυχολογία σας και τη συμπεριφορά σας στον τομέα των ερωτικών σας αλλά και των επαγγελματικών σας, που αρκετά πράγματα μπορεί να σας δυσκολέψουν, όμως βελτιώστε τη διάθεσή σας που θα είναι οδηγός σας για να μπορέσετε να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας σε αρκετά πράγματα και να βελτιώσετε θέματα που σας δυσκολεύουν, να είστε προσεκτικοί γενικότερα σήμερα ιδιαίτερα στις δοσοληψίες σας.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου 2018,pebtis 8 fevrouariou 2018