Τα ζώδια της Πέμπτης 5 Μαρτίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Στα οικονομικά σας, μπορείτε να σκεφτείτε πιο ξεκάθαρα κάποιες καταστάσεις, ειδικά αν αφορούν συναλλαγές ή επενδύσεις που σκέφτεστε να κάνετε. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, σήμερα, όσον αφορά αυτό τον τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Εστιάστε στην καλή συνεργασία σας με τους άλλους. Αντιμετωπίστε όποια καθυστέρηση ή απαίτηση υπάρχει από τους άλλους, με αποφασιστικότητα και υπομονή. Μπορείτε να καταφέρετε να ομαλοποιήσετε κάθε κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τομέας των επαγγελματικών σας, σήμερα, ευνοείται και μπορείτε να αντιμετωπίσετε

οποιοδήποτε θέμα σε αυτόν τον τομέα, με αποφασιστικότητα. Θα πετύχετε αρκετά και θα προχωρήσετε σχέδια, τα οποία έχετε αφήσει στην άκρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καλή επικοινωνία, είναι ευεργετική για τις σχέσεις σας. Ελάτε πιο κοντά με ανθρώπους που αγαπάτε. Η Σελήνη, μπορεί να ευαισθητοποιήσει τις σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα, μιλήστε για όσα θέλετε να ξεκαθαρίσετε.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, θα βρείτε μία καλύτερη διέξοδο, σε ζητήματα που σας απασχολούν. Αν χρειάζεται να ασχοληθείτε με έγγραφα ή συμβόλαια, να είστε προσεκτικοί. Αποφύγετε νέες κινήσεις στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις προσωπικές σας σχέσεις, σήμερα, τα πάντα μπορούν να βελτιωθούν μέσω της επικοινωνίας σας. Αυτό, θα σας βοηθήσει να εστιάσετε καλύτερα, αν έχουν υπάρξει δύσκολες καταστάσεις στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, αν υπάρξει κάποια δυσκολία στην επικοινωνία στα επαγγελματικά σας, καλό είναι να το προσπεράσετε και μην ασχοληθείτε παραπάνω, καθώς μπορεί να φέρει ακόμα περισσότερες δυσκολίες, αλλά και να είναι αρνητικό για την εικόνα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες καταστάσεις, σήμερα, μπορεί να μοιάζουν κάπως περίπλοκες. Οι απαιτήσεις μπορεί να αυξηθούν και θα χρειαστεί να κινηθείτε με περισσότερη σταθερότητα και ηρεμία. για να ανταπεξέλθετε σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη, σήμερα, μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια σύγχυση, ιδιαίτερα σε αποφάσεις και σε πρωτοβουλίες που θα πρέπει να πάρετε. Συγκεντρωθείτε αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις και στην επίλυση σημαντικών ζητημάτων, ιδιαίτερα σε οικονομικά σας ζητήματα, που έχετε σε εκκρεμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε δύσκολα ζητήματα. Φροντίστε περισσότερο, σήμερα, οικογενειακά σας ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σας και τις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα καταφέρετε να επικεντρωθείτε σε σημαντικά ζητήματα και σε θετικά συναισθήματα που νιώθετε, αποφεύγοντας αρνητικές καταστάσεις από την συσσωρευμένη ενέργεια που μπορεί να σας δώσει η Σελήνη, σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να κινηθείτε σταθερά, όσο μπορείτε σήμερα και να μην προχωρήσετε σε αποφάσεις αν δεν είστε σίγουροι. Η επικοινωνία σας με τους άλλους, μπορεί να έχει τα υπέρ και τα κατά, μια ειλικρινή συζήτηση όμως μπορεί να αλλάξει πολλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα