Τα ζώδια της Πέμπτης 20ης Σεπτεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Καρκίνοι, η διαίσθησή σας, θα είναι ο οδηγός σας για να διαπιστώσετε τα συναισθήματα των άλλων, γι’ αυτό συγκροτήστε απλά την σκέψη σας. Παρθένοι, η μέρα, σας ευνοεί να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να κατακτήσετε την θέση που αξίζετε.

ΚΡΙΟΣ

Η επινοητικότητα που διαθέτετε και η τοποθέτηση των προσδοκιών σας, σε υψηλό βάθρο, δίνουν μία ώθηση στα σχέδια σας. Η κριτική των γύρω σας, είναι μία πρόκληση για να αποδείξετε τις ικανότητές σας. Απλά, παραμείνετε επιφυλακτικοί. Οργανώστε την ημέρα σας, με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύψετε και τις προσωπικές

σας συναντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καλλιτεχνική έκφραση και η δημιουργία, σας ανανεώνουν και σας κρατούν σε δράση. Η διασκέδαση και τα ταξίδια, σας ενδυναμώνουν την επιθυμία να ζήσετε μία περιπέτεια, βγάζοντας σας από την ρουτίνα. Η μέρα, είναι κατάλληλη για την επίλυση κάποιων προβλημάτων, που έχουν δημιουργηθεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν σε μεγαλύτερο βαθμό τα οικονομικά σας και να απαιτήσουν την συγκέντρωσή σας, για να τα επιλύσετε. Οι αποφάσεις, που θα λάβετε θα είναι σημαντικές για να σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Η επανεξέταση της σχέσης σας, θα χαρακτηρίσει την πορεία της στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ειλικρίνεια είναι ένα προσόν σας, για να αναδείξετε τα προσόντα σας στο συναδελφικό σας περιβάλλον. Η τάση, να προσφέρετε δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αναδεικνύουν την ρομαντική σας διάθεση. Ζήστε το σήμερα, κατακτώντας τις επιθυμίες και τα θέλω σας.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, θα περάσει με γρήγορους ρυθμούς, αφήνοντάς σας ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Οι υποχρεώσεις και η οικονομικές δυσχέρειες που σας απασχολούν, θα απορροφήσουν ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας. Η καθημερινότητα, θα πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, στην διάρκεια της ημέρας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα σχέδια και τις ιδέες που έχετε για τα επαγγελματικά σας, σήμερα, μπορείτε να τα εκθέσετε, κάνοντας τις ανάλογες προτάσεις στους γύρω σας. Οι ξεκάθαρες σκέψεις, σας δίνουν ένα πλαίσιο να κινηθείτε. Η διασκέδαση, δεν λείπει από τις σκέψεις σας και οι συναντήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα φέρουν στιγμές χαλάρωσης.

ΖΥΓΟΣ

Ο συναισθηματικός σας κόσμος, είναι φορτισμένος αυτή την περίοδο και δεν σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα. Οι σκέψεις σας, να απομακρυνθείτε από κάθε τι καινοτόμο, σας κρατάει στο σπίτι. Η στροφή προς τον διαλογισμό, είναι ένας τρόπος να ακούσετε τα θέλω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα θέματα που έχετε συζητήσει στον επαγγελματικό σας χώρο, είναι αρκετά ουσιώδη για να σας προσφέρουν μία εξέλιξη στο μέλλον. Αποφύγετε τελικές αποφάσεις, διότι η μέρα δεν προσφέρει την σταθερότητά τους. Η υπερευαισθησία σας, είναι η αδυναμία που έχετε, ώστε να χειριστείτε τα πράγματα με σθένος. Η επικοινωνία με κοντινά σας πρόσωπα, θα βοηθήσει την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ικανότητα ρισκάρετε και η διπλωματική σας διάθεση, είναι αυτά που σας δίνουν μία ενδυνάμωση στον επαγγελματικό σας τομέα. Μπορεί να επικρατεί μία σταθερή κατάσταση γύρω σας και εσείς μπορείτε να πρωτοτυπήσετε, έναντι των άλλων. Μια ζεστασιά και μία γλυκύτητα στη συμπεριφορά σας, είναι κίνητρο συμφιλίωσης, με κοντινά σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρνητικές συμπεριφορές, μπορούν να οξύνουν καταστάσεις με πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Μην εμπλακείτε σε συζητήσεις, που απαιτούν την συγκέντρωσή και τις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν παρασκήνια του παρελθόντος και να σας στρέψουν την προσοχή προς την επίλυση τους. Κρατηθείτε συγκεντρωμένοι σε καθαρές σκέψεις, χωρίς να παρασύρεστε από φανταστικές υποθέσεις. Η εσωστρεφής τάση, σας απομακρύνει από την δράση και τις ενέργειες που έχετε στα σχέδια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επικοινωνιακή σας διάθεση, δίνει το έναυσμα να αναπτύξετε τον κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο. Ακολουθείστε την διαίσθησή σας και προχωρήστε σε μονοπάτια που σας φτάνουν στην κορυφή. Οι διαμάχες που υπήρξαν στο παρελθόν, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σήμερα, βρίσκεστε στην κατάλληλη θέση για να τις επιλύσετε.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα