Τα ζώδια της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

ΚΡΙΟΣ

Χρησιμοποιήστε περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να βελτιώσετε θέματα που αφορούν την οικογένειά σας, αλλά και γενικότερα τις σχέσεις σας με κοντινά σας πρόσωπα. Μπορείτε, σήμερα, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, φροντίζοντας να τους δείξετε πόσο σημαντικοί είναι για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, αποφύγετε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί, καθώς αυτό θα σας κουράσει. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να κάνετε κάποια δραστηριότητα, που σας ευχαριστεί. Κάντε ένα βήμα πίσω αν αυτό χρειάζεται, για να μπορέσετε να κινηθείτε με περισσότερη

ηρεμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βάλτε σε τάξη κάποια πράγματα και προσπαθήστε να προγραμματίσετε, τις επόμενες κινήσεις σας. Είστε σε θέση, να ενεργήσετε αποτελεσματικά και να βρείτε την λύση, σε αρκετά θέματα, όμως μην βιαστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αλλά και να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία. Μπορεί να αλλάξετε αρκετά πράγματα και να σχεδιάσετε σωστά, όσα θέλετε να κάνετε στα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Η σωστή επικοινωνία, αλλά και η φροντίδα σας προς στους άλλους, μπορεί να είναι ουσιαστική, ώστε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με άτομα που αγαπάτε. Κάντε περισσότερες δραστηριότητες μαζί σήμερα και συζητήστε μαζί τους, για θέματα που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φροντίστε να μην αμελείτε άτομα τα οποία αγαπάτε και τα οποία είναι σημαντικά στη ζωή σας. Αυτό, θα μπορούσε να φέρει αρκετές δυσκολίες ανάμεσά σας. Είναι πολύ σημαντικό να δείξετε στους άλλους την αγάπη σας.

ΖΥΓΟΣ

Κρατήστε μία διαλλακτική στάση απέναντι σε όσους έχετε απομακρυνθεί ή δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε σωστά. Θα βοηθήσει πολύ, ώστε να βρείτε την χρυσή τομή και να ξεπεράσετε αρκετά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε, σήμερα, να δημιουργήσετε μία θετική ατμόσφαιρα, αρκεί να έχετε μία θετική στάση και να δείξετε περισσότερη κατανόηση. Μιλήστε ουσιαστικά με τους άλλους και βοηθήστε τους να σας κατανοήσουν περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανυπομονησία δεν είναι καλός σύμβουλος. Στηριχτείτε σε συμβουλές ατόμων που εμπιστεύεστε και που σας έχουν συμβουλέψει σωστά και στο παρελθόν. Αν χρησιμοποιήσετε σωστά την επικοινωνία σας, θα βελτιωθούν αρκετά οι σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να είστε αντιμέτωποι με αρκετές καταστάσεις αυτό το διάστημα, όμως καλό είναι να προσπαθήσετε να δείξετε, πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις σας, για σας. Τα οικονομικά σας, μπορεί να είναι σε καλύτερη πορεία, όμως προσπαθήστε να κρατάτε ένα πρόγραμμα, όσον αφορά εκκρεμότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις προσωπικές σας σχέσεις, σήμερα, η δημιουργικότητά σας μπορεί να βοηθήσει αρκετά, ώστε να τις ανανεώσετε, αλλά και να έρθετε κοντά με τους άλλους. Συζητήστε θέματα που σας απασχολούν και προσπαθήστε να κάνετε περισσότερες δραστηριότητες μαζί.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αλληλεπίδραση σας με τους άλλους, είναι σημαντική και καταλυτική για την εξέλιξη των σχέσεών σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακά ζητήματα, φροντίστε να προσέξετε περισσότερο τον τρόπο που αντιδράτε απέναντι στους άλλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα