Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Μαρτίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριός

Σήμερα, μπορεί να υπάρξουν δοκιμασίες στα επαγγελματικά σας και ιδιαίτερα σε συνεργασίες. Φροντίστε να έχετε την αρμόζουσα συμπεριφορά απέναντι στους άλλους.

Ταύρος

Σήμερα, θα χρειαστεί να προχωρήσετε υποχρεώσεις που έχετε και να βάλετε σε τάξη, όσα θέλετε να ολοκληρώσετε. Θα πρέπει όμως, να είστε προσεκτικοί σε νομικά ζητήματα, θέματα εγγράφων και γενικότερα σε νέα σας σχέδια.

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να περνάει στον Σκορπιό, προσέξτε

περισσότερο την υγεία σας. Η διαίσθησή σας είναι τονισμένη, έτσι έχετε την απαραίτητη καθαρότητα σκέψης, ώστε να ασχοληθείτε με νέα σας σχέδια.

Καρκίνος

Σήμερα, ισορροπήστε τα συναισθήματά σας. Είναι μία μέρα, που καλό είναι να εκτιμήσετε ξανά επαγγελματικά σας ζητήματα και να αποφύγετε να αφήσετε την ένταση που μπορεί να νιώθετε, να σας οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Λέων

Δείξτε περισσότερη την προσοχή, στις καθημερινές σας ασχολίες και σε οικογενειακά θέματα. Μπορεί να αντιμετωπίζετε αρκετά πράγματα αυτό το διάστημα και να είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις, όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί

Παρθένος

Σήμερα, θα αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις στα ερωτικά σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στην επαφή σας με τους άλλους. Προσπαθήστε να ανοιχτείτε περισσότερο και να εκδηλώσετε σωστά τα συναισθήματά σας.

Ζυγός

Η διάθεσή σας, σήμερα, μπορεί να είναι κυκλοθυμική και να δυσκολέψει τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα με το οικογενειακό και κοντινό σας περιβάλλον. Αποφύγετε συζητήσεις για

σημαντικά θέματα, ειδικά αν αφορούν οικογενειακές καταστάσεις, αλλά και να προχωρήσετε θέματα που αφορούν αγοραπωλησίες ακινήτων.

Σκορπιός

Σήμερα, προσέξτε αρκετά την επικοινωνία σας, η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σας και δεν σας βοηθάει να λειτουργήσετε διαλλακτικά, ειδικά σε συζητήσεις. Αποφύγετε να γίνουν σήμερα παρεξηγήσεις, κάντε ένα βήμα πίσω και προσπαθήστε να λειτουργήσετε πιο αρμονικά με τους άλλους.

Τοξότης

Προσέξτε, σήμερα, σε οικονομικά σας θέματα. Κινηθείτε με σταθερά βήματα, αποφύγετε έξοδα και εξετάστε καλύτερα νέες κινήσεις. Στα επαγγελματικά σας, ζητήστε συμβουλές από τα κατάλληλα άτομα, που μπορούν να βοηθήσουν στην καλή εξέλιξη των σχεδίων σας.

Αιγόκερως

Με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, αλλά και επιμονή, θα ξεπεράσετε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Προσέξτε αρκετά τις συνεργασίες σας και την επικοινωνία σας, στον επαγγελματικό σας χώρο.

Υδροχόος

Με την Σελήνη να περνάει σήμερα στον Σκορπιό, μπορείτε να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με επαγγελματικές σας υποθέσεις και να μιλήσετε για τα σχέδιά σας. Διοχετεύστε σωστά την ενέργειά σας και ασχοληθείτε με οικονομικές εκκρεμότητες.

Ιχθύες

Σήμερα, ασχοληθείτε με τις προτεραιότητες που υπάρχουν αυτή την περίοδο. Μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν την οικονομική σας πορεία, νομικά θέματα, αλλά και κάποια νέα εκπαίδευση που θέλετε να ξεκινήσετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα