Τα ζώδια της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

Κριός

Σήμερα η αντίθεση Σελήνης-Αφροδίτης μπορεί να δυσκολέψει αρκετά τις κοινωνικές σας συναναστροφές και γενικότερα τις επαφές σας με τους άλλους, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο πρέπει να προσέχετε εάν πρέπει να συνεργαστείτε ή να μιλήσετε με αρκετά άτομα σήμερα. Προσπαθήστε σε ότι θέλετε να κάνετε σήμερα να κινηθείτε πιο ρεαλιστικά, ο Ουρανός μπορεί να καλές ιδέες όμως μην είστε βιαστικοί.

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 3, 16

Ταύρος

Σήμερα με τον κυβερνήτη στην Αφροδίτη σε αντίθεση με τη Σελήνη να είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα σε

θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας αλλά και φροντίστε σήμερα περισσότερο να βάλετε μέτρο σε οικονομικά σας έξοδα και στη διατροφή σας. Στις σχέσεις σας σήμερα που ευνοούνται μπορείτε να διασκεδάσετε περισσότερο και να χαρείτε καλές στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε.

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 18.

Δίδυμοι

Το Vertex σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες στα ερωτικά σας, ιδιαίτερα αν δεν προσπαθήσετε να χαλαρώσετε και να επικοινωνήσετε με καλύτερο τρόπο, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί σε αυτό τον τομέα. Σήμερα γενικότερα μπορείτε να κάνετε αρκετά πράγματα όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, όμως να είστε προσεκτικοί σε νομικά ζητήματα αλλά και σε νέες συνεργασίες.

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 5, 16.

Καρκίνος

Ο Ουρανός φέρνει έμπνευση στα επαγγελματικά σας θέματα και μπορείτε να τα δείτε κάπως διαφορετικά, έχοντας νέες ιδέες ώστε να έχετε μακροπρόθεσμες θετικές εξελίξεις όμως φροντίστε να εστιάζετε καλύτερα σε νέα σχέδια βλέποντας περισσότερο τις λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τη Σελήνη σήμερα φέρει αρκετή ανάλυση σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας αλλά και τα ερωτικά σας, θέλετε συναισθηματική πλήρωση και μπορείτε σήμερα να τη βρείτε αν εναρμονιστείτε περισσότερο με τα συναισθήματά σας και μιλήσατε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 2, 20.

Λέων

Σήμερα να είστε προσεκτικοί ιδιαίτερα αν θέλετε να πάρετε αποφάσεις, η Αφροδίτη φέρνει κάποιες αντιθέσεις και δυσκολεύει κάπως τα πράγματα στις κοντινές σας επαφές, ακόμα και αν νιώθετε κάποια ανασφάλεια μέσα σε κάποια σημαντική σχέση της ζωής σας το καλύτερο θα ήταν να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και να μιλήσετε περισσότερο. Αν έχετε την ανάγκη σήμερα καλύτερα να μείνετε λίγο μόνοι και να σκεφτείτε σχέδια που έχετε, όμως φροντίστε περισσότερο την επικοινωνία σας που μπορεί να βοηθήσει αρκετά θέματα. Αποφύγετε υπογραφή συμβολαίων και να προχωρήσετε νομικά ζητήματα στα οικονομικά σας, όμως μπορεί να βρει με τη βοήθεια που ζητάτε από κάποιο πρόσωπο που έχει εμπειρία.

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 7, 16.

Παρθένος

Ο Ουρανός σήμερα μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα γι’ αυτό να είστε αρκετά προσεκτικοί στον τομέα των οικονομικών σας, βάλτε ένα καλό πρόγραμμα και προσπαθήστε να εστιάσετε περισσότερο σε επαγγελματικές σας υποθέσεις που μπορείτε να προχωρήσετε ευκολότερα και να διαχειριστείτε τα θέματα, όμως καλό είναι να κοιτάτε περισσότερο μακροπρόθεσμα τις εξελίξεις που μπορεί να έχετε, παρά όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Βρεθείτε να πρόσωπα τα οποία μπορούν να σας συμβουλέψουν σωστά αλλά που νιώθετε άνετα μαζί τους.

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 2, 22.

Ζυγός

Η συμπεριφορά σας άλλα και όσα λέτε σε σχέσεις αλλά και σε συνεργασίες μετράνε πολύ, μη το ξεχνάτε, είναι περίοδο η οποία μπορείτε να χτίσετε αρκετά πράγματα όμως παίζει ρόλο ο τρόπος που πρόκειται να κινηθείτε. Η διάθεσή σας μπορεί να αλλάξει αρκετά πράγματα γι’ αυτό να είστε αρκετά προσεκτικοί σήμερα με την Αφροδίτη να μην ευνοεί τον τομέα των ερωτικών σας, που μπορεί να φέρει κάποιες αντιθέσεις, να είστε προσεκτικοί και να κινηθείτε όσο πιο ήρεμα γίνεται.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 9.

Σκορπιός

Η αντίθεση Σελήνης-Αφροδίτης σήμερα επηρεάζει αρκετά τον οικογενειακό σας τομέα, γι’ αυτό με κοντινά σας πρόσωπα φροντίστε σήμερα να είστε πιο υποχωρητικοί και φροντίστε την επικοινωνία σας σε αυτό το επίπεδο, όπως και στα επαγγελματικά σας είναι σημαντικό σήμερα να προσπαθήσετε να εργαστείτε πιο ουσιαστικά πάνω σε θέματα που θέλετε να προχωρήσετε και να συνεργαστείτε καλύτερα με τους άλλους, συμπεριφορά σας μετράει πολύ.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 2, 24.

Τοξότης

Η Αφροδίτη σήμερα σε αντίθεση με τη Σελήνη επηρεάζει αρκετά τη διάθεσή σας αλλά και την επικοινωνία σας με τους άλλους, γι’ αυτό και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί προσπαθήστε να βελτιώσετε τη διάθεσή σας με κάθε τρόπο. Με περισσότερη ψυχραιμία μπορείτε να καταφέρετε περισσότερα και να ξεπεράσετε δυσκολίες μέσα στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε σήμερα να εστιάσετε περισσότερο σε θέματα που θέλετε να ξεκαθαρίσετε όπως και στο χώρο του σπιτιού σας που μπορείτε να αποδώσετε καλύτερα.

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 11, 16.

Αιγόκερως

Ο Ουρανός σήμερα σας δίνει τη διάθεση να ασχοληθείτε με ασυνήθιστα πράγματα και να λειτουργήσετε λίγο διαφορετικά από τα καθιερωμένα, όμως ιδιαίτερα σε οικογενειακά σας ζητήματα αυτό θα πρέπει να το προσέξετε και να κινηθείτε πιο ισορροπημένα μέσα στις σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα. Η Αφροδίτη επηρεάζει αρκετά τα οικονομικά σας, αποφύγετε έξοδα που μπορεί να κάνετε παρορμητικά και να μετανιώσετε αργότερα. Η Vertex επηρεάζει αρκετά τα επαγγελματικά σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην κάνετε μεγάλα ανοίγματα σε αυτό τον τομέα πριν να είστε βέβαιοι.

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 3, 16.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τη Σελήνη σίγουρα δεν διευκολύνει την ψυχολογία σας σήμερα και σας δίνει και μία αίσθηση περισσότερο απομόνωσης και να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας. Με ότι και αν ασχοληθείτε θα πρέπει να το κάνετε με αρκετή υπομονή, η επικοινωνία σας επηρεάζετε αρκετά και κάποια πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως θέλετε σήμερα. Προσέξτε αρκετά σε επαγγελματικά ζητήματα αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις είναι σημαντικό σήμερα να κινηθείτε προσεκτικά.

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 4, 16.

Ιχθύες

Ο Δίας σήμερα σας ωθεί περισσότερο να κάνετε όσα αγαπάτε αλλά και να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, αφήνοντας για λίγο θέματα που έχετε σε άλλους τομείς. Μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα νέες ιδέες αλλά και σχέδια που έχετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αρκετά σήμερα είναι τα οικονομικά σας που ο Ουρανός μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα ξαφνικά και να φέρει κάποια έξοδα.

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 18.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα