Τα ζώδια της Παρασκευής 3ης Μαΐου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, η αυτοκυριαρχία θα σας δώσει την δύναμη να δείξετε την διαφορετικότητά σας. Ταύροι, η φιλική σας διάθεση θα βοηθήσει την σχέση με το φιλικό σας περιβάλλον και τον σύντροφό σας και θα προβάλει τα αγνά σας αισθήματα. Μην μένετε άπραγοι σε ευκαιρίες που εμφανίζονται, δείξτε την ειλικρίνεια σας χωρίς να αμφισβητείτε την ικανότητά σας. Σκορπιοί, αποφύγετε συναντήσεις που δείχνουν εκ των προτέρων ότι δεν μπορούν να κυλήσουν ήρεμα.

ΚΡΙΟΣ

Οι αμφιβολίες

και οι διχασμοί που έχετε για την σχέση σας, έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας των απότομων συναισθηματικών σας μεταβολών. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να βρείτε την ισορροπία σας και να εστιάσετε σε αυτό που σας το προκαλεί. Μην επιμείνετε λοιπόν, σε θέματα με τον σύντροφό σας γιατί σήμερα μπορεί να έχετε αρνητικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα θέματα που επιθυμείτε να ξεκαθαρίσετε στην σχέση σας, θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε αρκετά πράγματα. Χρειάζεται όμως να κάνετε υπομονή, μέχρι να υπάρξει ισορροπία, ορίστε τα όριά σας όπου χρειάζεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κατανόηση που δείχνετε απέναντι στην πιεστική κατάσταση, που βρίσκεται ο σύντροφός σας, θα βοηθήσει στο να υπάρξει καλή επικοινωνία ανάμεσα σας. Δεν χρειάζεται να επιμείνετε να σας εκφράσει τα συναισθήματα του, όταν δεν βρίσκεται σε θέση να συζητήσει μαζί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν βρίσκεται σε ισορροπία αφού αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει κατανόηση προς τις ανησυχίες σας από τα κοντινά σας πρόσωπα. Αυτή η αίσθηση σας δημιουργεί μία ανασφάλεια και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε σοβαρά επαγγελματικά ζητήματα, που είναι απαραίτητα να προχωρήσουν. Μην αφήνετε το άγχος να σας καταβάλλει συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Η ανάγκη να βρεθείτε με τον σύντροφό σας και να συζητήσετε μαζί του, εκφράζεται μέσα από ενέργειες που θα κάνετε σήμερα. Βρεθείτε σε μέρη που σας δημιουργούν μια αίσθηση ελευθερίας. Απομακρυνθείτε από τρίτα άτομα που μπορούν να σας επηρεάσουν αρνητικά και να υπάρξουν λάθος συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η φροντίδα και η δοτικότητά σας προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι το κίνητρο που σας οδηγεί σε ενέργειες που θέλετε να δείξετε την εκτίμηση και την αγάπη σας. Τα δώρα και οι εκπλήξεις, είναι στο μυαλό σας σε έντονο βαθμό, αλλά θυμηθείτε ότι δεν πρέπει να προβείτε σε υπερκαταναλωτικά σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Οι αρνητικές καταστάσεις που έχετε ζήσει το τελευταίο διάστημα, δεν σας αφήνουν να βρείτε την ηρεμία και την γαλήνη. Αντιθέτως, σας έχουν δημιουργήσει έναν εκνευρισμό που σας εμποδίζει να λειτουργήσετε με ωριμότητα, απέναντι στις συζητήσεις που θα εξελιχθούν. Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία υπερβολική ευαισθησία, σας διακατέχει κατά την διάρκεια της ημέρας και αυτό σας δημιουργεί μία ανασφάλεια. Μείνετε μακριά από εντάσεις και αποφάσεις που απαιτούν συγκροτημένη σκέψη, αφήνοντας την διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει. Η ασχολία με θέματα χαλαρού τύπου, θα σας βοηθήσουν να μείνετε πιο ισορροπημένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι νέες ιδέες που έχετε για την επαγγελματική σας εξέλιξη, χρειάζονται να τις επεξεργαστείτε και να τις οργανώσετε με τον κατάλληλο τρόπο. Δεν πρέπει να αφεθείτε σε επιπόλαιες σκέψεις, γιατί τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή από ότι περιμένατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σας, είναι πολύ απαιτητικά αυτό το διάστημα και οι προσπάθειες που κάνετε είναι μεγάλες. Αυτή η στάση, έχει δημιουργήσει μία ψυχρότητα στην σχέση σας, εφόσον ο χρόνος σας είναι περιορισμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σχέση σας, περνάει μία καλή περίοδο και μπορείτε να έχετε ευχάριστη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Μπορείτε λοιπόν, να σχεδιάσετε και να προγραμματίσετε τα νέα σχέδια που θα σας χαρίσουν, μία ανανέωση στην διάθεσή σας. Οι περίπατοι στην φύση και οι εξορμήσεις, θα σας κάνουν να νιώσετε ευχάριστα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελέγξτε τα αισθήματά σας και μην αφήνετε τις φοβίες σας, να σας περιορίζουν. Η μέρα για σας, δεν είναι κατάλληλη για νέες δημιουργίες, εφόσον ο συναισθηματικός σας κόσμος είναι αρκετά επιρρεπής. Η μοναχικότητα, είναι αυτό που σας βοηθάει, ώστε να βρείτε τον εαυτό σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα