Τα ζώδια της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

 ΚΡΙΟΣ

Εξετάστε ποια ζητήματα έχουν ανάγκη στη ζωή σας από ισορροπία και ανανέωση. Μπορείτε να συμφιλιωθείτε ευκολότερα, με θέματα τα οποία σας δυσκόλευαν, ειδικά μέσα στις σχέσεις σας. Μπορείτε να ισορροπήσετε αρκετά τις σχέσεις σας με τους άλλους και να αναπτύξετε, περισσότερη οικειότητα μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε να γίνετε υπερβολικά συναισθηματικοί, στις προσωπικές σας σχέσεις. Χρησιμοποιήστε, σήμερα, όσο γίνεται καλύτερα την επικοινωνία σας. Θα μπορέσετε ευκολότερα να βρείτε την ισορροπία σας και να χρησιμοποιήσετε

τις κατάλληλες λέξεις, για να βελτιώσετε καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σκεφτείτε πιο ξεκάθαρα, πριν πάρετε αποφάσεις και ειδικά πριν υπογράψετε οποιοδήποτε έγγραφο. Φροντίστε, σήμερα, περισσότερο την επικοινωνία σας. Μπορεί να υπάρξει κάποια δυσκολία μέσα στην ημέρα, ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε, σήμερα, τα έξοδα και αν σκέφτεστε κάποιο νέο οικονομικό άνοιγμα, προσπαθήσετε να το αποφύγετε, όπως και τις οικονομικές συναλλαγές. Σκεφτείτε όλα τα ενδεχόμενα, ιδιαίτερα σε ζητήματα συμφωνιών και νέων σχεδίων. Εστιάστε περισσότερο σε καλές επαφές, που μπορείτε να κάνετε.

 ΛΕΩΝ

Βάλτε τα δυνατά σας, ώστε να διαχειριστείτε όσο γίνεται καλύτερα ζητήματα που σας απασχολούν και σχέδια, που θέλετε να προχωρήσετε. Στις συνεργασίες σας, φροντίστε να κινηθείτε ομαδικά και με καλύτερη επικοινωνία, για να μπορέσετε να έχετε μεγαλύτερη ευελιξία, σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εστιάστε σε νέες επαφές και συζητήσεις, με άτομα τα οποία μπορούν να σας συμβουλέψουν σωστά, ώστε να μπορέσετε να επιλύσετε καλύτερα, ζητήματα που αντιμετωπίζετε και να κινηθείτε με καλύτερο τρόπο πάνω σε επαγγελματικά σας θέματα. Αλλαγές που θέλετε να κάνετε, έχει έρθει η ώρα να σταθεροποιηθούν και να ξεκαθαρίσουν οι προοπτικές που υπάρχουν.

ΖΥΓΟΣ

Κινηθείτε προσεκτικά, αποφύγετε την βιασύνη και χρησιμοποιήστε την διπλωματία σας, όσο περισσότερο γίνεται, ώστε να έχετε μια ευέλικτη στάση στην πορεία σημαντικών θεμάτων. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι τις σχέσεις σας με τους άλλους. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, στον ερωτικό σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι σημαντικό να δείχνετε σε άτομα που αγαπάτε, πόσα σημαίνουν για σας και να βρείτε το σωστό τρόπο, ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Οικονομικά ζητήματα μπορούν να σας απασχολούν, όμως καλό είναι να είστε προσεκτικοί και να μην προβείτε σε νέες κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κινηθείτε με περισσότερη ηρεμία, στις σχέσεις σας και σε οτιδήποτε χρειάζεται, σήμερα, καλό χειρισμό, ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να μιλήσετε περισσότερο μαζί τους και να τους βοηθήσετε να καταλάβουν, την ψυχολογία σας, αλλά και όσα νιώθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη, τονίζει τη δημιουργικότητά σας, αλλά και τις σχέσεις σας. Κινηθείτε με πιο δημιουργικό τρόπο, απέναντι σε όσους αγαπάτε. Η ισορροπία στα συναισθήματά σας, σήμερα, θα βοηθήσει να αποφύγετε εντάσεις. Στις προσωπικές σας σχέσεις, βρείτε τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να τις ισορροπήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, προσπαθήστε να είστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται σε θέματα που σας απασχολούν, ώστε να προχωρήσετε με τον κατάλληλο τρόπο. Οι συνεργασίες σας και η σχέση σας με τους άλλους, μετράει πολύ, σήμερα. Προσπαθήστε να αντλήσετε το καλύτερο από αυτές, κινηθείτε με περισσότερη ηρεμία σε συζητήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά. Μπορείτε να αντιμετωπίστε οικογενειακά θέματα και αποφάσεις, με καλύτερο τρόπο και πιο αποδοτικό. Στα επαγγελματικά σας, σήμερα, μπορεί να υπάρξουν επιπλέον ευθύνες και κάποιες δυσκολίες, σε σχέδια που θέλετε να ολοκληρώσετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα