Τα ζώδια της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και η αντίθεση που κάνει με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει περίεργα συναισθήματα και κάποια απαισιοδοξία σήμερα, ιδιαίτερα στις κοινωνικές συναναστροφές που χρειάζεται αρκετή προσοχή, ιδιαίτερα αν αφορούν και επαγγελματικά ζητήματα. Το τρίγωνο με τον Κρόνο πάλι μας κάνει να δούμε κάπως τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, ιδιαίτερα αν αφορούν νέα σχέδια αλλά και οικονομικά ζητήματα και το τετράγωνο Σελήνης-Άρη φέρνει αρκετό πάθος όμως και ένταση, γι’ αυτό

σήμερα προσέξτε. Αν και η Παρθένο μας ωθεί να σκεφτούμε περισσότερο πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας, ο Άρης μπορεί να φέρει ένταση και ο Ποσειδώνας δυσκολεύει κάπως τα συναισθήματα.

Κριός

Το τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου σήμερα ευνοεί αρκετά την καριέρα και τα επαγγελματικά σας, έτσι μπορείτε να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε, έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης και την αποφασιστικότητα να καταφέρετε αρκετά. Το μόνο που θα πρέπει να διαχειριστείτε είναι το άγχος που μπορεί να σας μεταφέρει ο κυβερνήτης σας ο Άρης σήμερα, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα βάλτε ένα καλό πρόγραμμα και προσπαθήστε σήμερα να αποφύγετε έξοδα.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, νομικά θέματα

Προσοχή σε: Οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 7, 14

Ταύρος

Σήμερα η Σελήνη σε τρίγωνο με τον αστεροειδή Pallas (Αθήνα) αλλά και τον Κρόνο σας βοηθάει να δείτε πιο καθαρά αρκετά πράγματα και με τη Σελήνη στην Παρθένο σίγουρα μπορείτε να αντιμετωπίσετε καλύτερα θέματα που αφορούν νέα σας σχέδια και τα προγραμματίσετε καλύτερα, όμως σε αυτό που θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σήμερα είναι σε συνεργασίες στα επαγγελματικά σας, όπως και σε προσωπικές σας σχέσεις.

Ευνοούνται: Οικονομικά, κρυφές υποθέσεις

Προσοχή σε: Συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 6, 16

Δίδυμοι

O Δίας θα φέρει κάποιες δυσκολίες σε καθημερινά σας ζητήματα αλλά και στα επαγγελματικά σας που θα είναι σήμερα πιο απαιτητικά, μπορεί να υπάρξει αρκετή κινητικότητα σήμερα όμως αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων, καθώς αρκετά πράγματα πρόκειται να αλλάξουν από δω και πέρα για σας. Εστιάστε καλύτερα στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες σας που σήμερα μπορείτε να βελτιώσετε.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, σχέσεις, φιλίες

Προσοχή σε: Εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 9

Καρκίνος

O Κρόνος σήμερα ευνοεί τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας που μπορείτε να δείτε κάποια πράγματα πολύ πιο ρεαλιστικά, αλλά και να σταθεροποιήσετε θέματα τα οποία σας απασχολούν καιρό. Στα επαγγελματικά σας ο Άρης μπορεί να είναι απαιτητικός, όμως έχετε την απαραίτητη ενέργεια ώστε να εργαστείτε αρκετά σε όσα θέλετε να πετύχετε και να ανοίξετε το δρόμο ώστε να έχετε περισσότερα κέρδη.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία, καριέρα

Προσοχή σε: Ερωτικά, φιλίες

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18

Λέων

Ο Άρης σήμερα τονίζει τον τομέα των ερωτικών σας δίνοντάς σας μεγαλύτερη ενέργεια, ώστε να κατακτήσετε όσα επιθυμείτε μέσα σε σχέσεις, βέβαια δεν θα πρέπει να βιαστείτε, προσπαθήστε να κατανοήσετε και την άλλη πλευρά. Ο Κρόνος τονίζει επαγγελματικά σας ζητήματα και σας βοηθάει σήμερα να εργαστείτε ουσιαστικά για να πετύχετε τους στόχους σας, όμως προσέξτε αρκετά γιατί σήμερα οι αντιδράσεις σας απέναντι σε καταστάσεις μετράνε πολύ.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, ερωτικά, ταξίδια

Προσοχή σε: Καριέρα, σπίτι, οικογένεια

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει πλέον στο ζώδιό σας και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί ιδιαίτερα στην επικοινωνία σας σήμερα που είναι σημαντικό να είναι ισορροπημένη, ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα. Ακόμα και αν έχετε αρκετά στο μυαλό σας αποφύγετε σήμερα να πάρετε αποφάσεις ιδιαίτερα για νομικά ζητήματα ή να προχωρήσετε θέματα εγγράφων που μπορεί να σας δυσκολέψουν. Εστιάστε περισσότερο στον εαυτό σας και ηρέμησε την ψυχολογία σας, κάτι που θα βελτιώσει και τις σχέση σας που ο Κρόνος σας βοηθάει να επανεξετάσετε.

Ευνοούνται: Σπίτι, οικονομικά

Προσοχή σε: Επικοινωνία, θέματα που σχετίζονται με έγγραφα

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 6, 20

Ζυγός

Το σημαντικό σήμερα στην επικοινωνία σας είναι να μην είστε βιαστικοί και γενικότερα να έχετε θετική διάθεση για να μπορέσετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας που ο Ποσειδώνας μπορεί σήμερα να φέρει κάποιες δυσκολίες. Φροντίστε περισσότερα θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, ο Δίας μπορεί να φέρει περισσότερα έξοδα, όμως ο Κρόνος σας κάνει να δείτε πιο ξεκάθαρα θέματα που αφορούν το σπίτι σας αλλά και οικογενειακά ζητήματα και μπορείτε να σκεφτείτε ποιο ουσιαστικά σε αυτό τον τομέα.

Ευνοούνται: Επικοινωνία, συνεργασίες, σχέσεις

Προσοχή σε: Οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14

Σκορπιός

Με τον κυβερνήτη σας τον Άρη σε χιαστί με τον αστεροειδή Pallas (Αθηνά) σίγουρα θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας αλλά και όσα λέτε σας προσωπικές σας σχέσεις και σε συνεργασίες στα επαγγελματικά σας. Είναι σημαντικό να κινηθείτε σήμερα οργανωμένα και να τηρήσετε όσα έχετε υποσχεθεί σε τρίτους. Ο Άρης δίνει ευκαιρίες για οικονομικά σας ζητήματα, όμως ο τρόπος που εκμεταλλεύεστε ευκαιρίες θα σας δώσει τα θετικά αποτελέσματα που ζητάτε.

Ευνοούνται: Οικονομικά, εργασία, υγεία

Προσοχή σε: Προσωπικότητα, συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 6, 22

Τοξότης

Ο Κρόνος σε τρίγωνο με την Σελήνη θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ουσιαστικά θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας και μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα ζητήματα σε αυτό τον τομέα. Η διάθεσή σας είναι σήμερα σε καλύτερο επίπεδο και αυτό θα βοηθήσει γενικότερα τις υποθέσεις σας σήμερα, ιδιαίτερα ως προς τις προσωπικές σας σχέσεις που μπορούν να βελτιωθούν. Στον τομέα των επαγγελματικών σας που έτσι και αλλιώς η Σελήνη σήμερα τονίζει, προσπαθήστε να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με νέα σας σχέδια για να ξεπεράσετε δυσκολίες.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, ερωτικά

Προσοχή σε: Παρασκήνιο, εργασία

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15

Αιγόκερως

Σήμερα αρκετά μπορεί να σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας που η Αφροδίτη ακόμα επηρεάζει και ο Άρης φέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος, που όμως μπορείτε να ξεκαθαρίσετε πολύ πιο εύκολα. Η διαίσθησή σας είναι σε πολύ καλό επίπεδο και θα πρέπει να την αφουγκραστείτε, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας που μπορούν να σας δυσκολέψουν σήμερα αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να μην αφήνετε το άγχος που έχετε για οικονομικά σας ζητήματα να επηρεάζουν τις σχέση σας.

Ευνοούνται: Έμπνευση, οικιακή ζωή

Προσοχή σε: Φιλίες, ερωτικά

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 7, 14

Υδροχόος

Στα επαγγελματικά σας κάποια πράγματα μπορεί να σας δυσκολέψουν όπως και οι ευθύνες, όμως το σημαντικό είναι να κινηθείτε σε αρμονία σήμερα με τους άλλους, ώστε να έχετε καλύτερη συνεργασία. Μέσω της καλής επικοινωνίας μπορείτε να καταφέρετε σήμερα περισσότερα, όπως και αν κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, ο τρόπος που θα λειτουργήσετε σήμερα ιδιαίτερα στις συναναστροφές με τους άλλους μετράει.

Ευνοούνται: Φιλίες, επικοινωνία, κοινωνικότητα

Προσοχή σε: Καριέρα, σπίτι, οικογένεια

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 8

Ιχθύες

Σήμερα αρκετές μπορεί να είναι υποχρεώσεις σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να βάλετε κάποιο πρόγραμμα στη ημέρα σας και να φροντίσετε περισσότερο την επικοινωνία σας που είναι σημαντικό να είναι σε αρμονία. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με νομικές υποθέσεις σήμερα αλλά και έγγραφα, εστιάστε καλύτερα σε επαγγελματικά σας ζητήματα, που έχετε το απαραίτητο πάθος για να προχωρήσετε και εστιάσετε περισσότερο στον οικονομικό σας τομέα που πρέπει να βελτιώσετε.

Ευνοούνται: Καριέρα, οικονομικά

Προσοχή σε: Επικοινωνία, ταξίδια, υπογραφή συμβολαίων

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα