Τα ζώδια της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να ασχοληθείτε, σήμερα, με εκκρεμότητες που έχετε, ιδιαίτερα στον τομέα των οικονομικών σας, ώστε να ισορροπήσετε θέματα που σας απασχολούν και να βελτιωθούν τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στρέψτε την προσοχή σας, σε ζητήματα που θέλετε να βελτιώσετε, αλλά και να προχωρήσετε. Κάποιες καθυστερήσεις που υπάρχουν σε οικονομικά σας θέματα, θα μπορέσετε να τα προχωρήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείτε να ισορροπήσετε θέματα,

που σας έχουν ταλαιπωρήσει έως τώρα. Μία θετική στάση, θα βοηθήσει αρκετά, ώστε να αποφύγετε εντάσεις και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας, με όσους αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φροντίστε την ψυχολογία σας. Μία ψυχολογική ευαισθησία συνεχίζει να υπάρχει, προσέξτε περισσότερο την συνεργασία σας με τους άλλους, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Με περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά και αισιοδοξία, θα καταφέρετε να πετύχετε αρκετά σήμερα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορείτε να ενισχύσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να κάνετε νέες επαφές. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, είναι να μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεάσει την λογική σας, ειδικά σε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να επηρεάσουν το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προχωρήστε σχέδια που έχετε και προσπαθήστε να αναδείξετε τις ικανότητές σας, μέσω της αποδοτικότητάς σας. Φροντίστε περισσότερο σήμερα την υγεία σας. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Στα οικονομικά σας, προσπαθήστε να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια ή δυσκολίες που υπάρχουν, βασιζόμενοι περισσότερο στο ένστικτό σας, ώστε να εκμεταλλευτείτε σωστά νέες

ευκαιρίες. Ξεκαθαρίστε θέματα εγγράφων και γραφειοκρατικών υποθέσεων, ώστε να κινηθείτε πιο ομαλά και συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε, ζητήματα που σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να έρθετε κοντά με όσους αγαπάτε και να λύσετε ζητήματα που υπάρχουν, με κοντινά σας πρόσωπα. Ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακά ζητήματα, σήμερα. Η δημιουργικότητά σας, θα σας βοηθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, στηριχτείτε περισσότερο στην αισιόδοξη διάθεσή σας, ώστε να βελτιώσετε καταστάσεις και να αναπτύξετε έναν καλύτερο τρόπο επικοινωνίας, με πρόσωπα που έχετε απομακρυνθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα επαγγελματικά σας, μπορείτε να αντιμετωπίσετε καλύτερα όσα ζητήματα υπάρχουν, αλλά και να παρουσιάσετε νέες ιδέες που έχετε και σχέδια, με καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάτε να ξεκουράζεστε, το χρειάζεστε αρκετά αυτό το διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην προχωρήσετε σημαντικά ζητήματα, αν δεν είστε σίγουροι. Μπορείτε να επαναξιολογήσετε καταστάσεις, αλλά και να κατανοήσετε περισσότερα, για όσους συναναστρέφεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας. Μπορείτε να κατανοήσετε περισσότερα για όσους αγαπάτε. Προσπαθήστε να ανοιχτείτε και να μοιραστείτε μαζί τους, όσα σας απασχολούν και να βελτιώσετε την επικοινωνία μεταξύ σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα