Τα ζώδια της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Μην βιαστείτε σήμερα, ιδιαίτερα στις μετακινήσεις σας ή αν έχετε κανονίσει κάποια έξοδο ή ταξίδι. Η Σελήνη, μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε πράγματα τα οποία θέλετε καιρό. Πρέπει όμως να γίνουν, με προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη, μπορεί να επηρεάσει αρκετά την ψυχολογία σας, αλλά και γενικότερα ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας και εκκρεμότητες. Είναι σημαντικό να αποφύγετε να κάνετε κάποια νέα

κίνηση ή γενικότερα να πάρετε κάποιο δάνειο ή βοήθεια από τρίτους, αν δεν είστε σίγουροι για τις προθέσεις τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σκεφτείτε περισσότερο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αλλά και γενικότερα αν έχετε χτίσει τις σωστές βάσεις μέσα σε αυτές. Είναι σημαντικό σήμερα, να προσπαθήσετε να ισορροπήσετε ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε την προσοχή σας, σήμερα, σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας και σε όσα θέλετε να πετύχετε. Σε θέματα συνεργασιών, αλλά και θέματα έγγραφων και γραφειοκρατικών σας υποθέσεων, επανεξετάστε κάποια πράγματα πριν προχωρήσετε.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο οργανωμένα γίνεται σε ότι αφορά τα οικονομικά σας και αποφύγετε περιττά έξοδα. Προγραμματίστε σωστά εκκρεμότητες που υπάρχουν. Η Αφροδίτη, μπορεί σήμερα να δυσκολέψει λίγο τα πράγματα στις σχέσεις σας, όμως είναι η κατάλληλη στιγμή, για να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε από αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και τονίζει θέματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι σας, αλλά και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Καλό είναι να προσπαθήσετε να κινηθείτε ήρεμα, σε οτιδήποτε αφορά αυτούς τους τομείς. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, για θέματα που αφορούν κάποια μετακόμιση, αγοραπωλησία ή οικογενειακά σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξουν νέες προοπτικές στα επαγγελματικά σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η επικοινωνία σας με τους άλλους. Μην βιαστείτε να μιλήσετε και να απαντήσετε σε προτάσεις, ισορροπήστε πρώτα την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να περιορίσετε τα έξοδα και γενικότερα να ισορροπήσετε τον τομέα των οικονομικών σας. Είναι σημαντικό να είστε ήρεμοι σήμερα και να προσέξετε περισσότερο την διατροφή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη, σήμερα, περνάει στο ζώδιό σας και μπορεί να σας φέρει κάποιες δυσκολίες στην καριέρα και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Καλό είναι να είστε αρκετά προσεκτικοί και να εργαστείτε όσο καλύτερα γίνεται, για να ξεπεράσετε οποιοδήποτε εμπόδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

H Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, σας ωθεί να απομονωθείτε, αλλά και να σκεφτείτε καλύτερα τα σχέδια σας. Φροντίστε θέματα, ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα, αλλά και μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε την ανάγκη να βρεθείτε με άτομα που αγαπάτε και να περάσετε σήμερα ευχάριστα. Η αισιοδοξία που σας μεταφέρει η Σελήνη στον Τοξότη, βοηθάει αρκετά την ψυχολογία σας. Ο Άρης όμως, μπορεί να προκαλέσει κάποιον εκνευρισμό, ειδικά σε οικονομικά σας θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και παρανοήσεις στα επαγγελματικά σας και μέσα στις συνεργασίες σας. Κινηθείτε προσεκτικά γενικότερα στις σχέσεις σας, που μπορεί να είναι πιο ευαίσθητες. Ο Άρης, μπορεί να σας μεταφέρει κάποια νευρικότητα και να φέρει παρεξηγήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα