Υπάρχουν ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις του Bowie με τους Queen;

15:07 14/7/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ mercury-bowie.jpg Ο Guardian ανάβει... φωτιές 14.07.2017, 14:57 | Ετικέτες: David Bowie, τραγουδιστές Συντάκτης: efsyn.gr

Ένας πρώην συνεργάτης των Queen ανάβει... φωτιές μέσω του Guardian, καθώς ισχυρίζεται ότι ο David Bowie

είχε ηχογραφήσει υλικό με τη δημοφιλή βρετανική μπάντα το οποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Ένα μικρό τζαμάρισμα είχε οδηγήσει στη συνεργασία του Bowie με τους Queen για το «Under Pressure», το οποίο αποδείχθηκε μια από τις μεγάλες τους επιτυχίες.
Τώρα ο Guardian δημοσιεύει αποκλειστικές πληροφορίες επικαλούμενος έναν παλιό roadie των Queen, οποίος ισχυρίζεται ότι υπάρχουν ακυκλοφόρητα τραγούδια με τη συμμετοχή του Bowie.

Ο Peter Hince, πρώην επικεφαλής του road crew των Queen αναφέρει ότι ο Bowie και η μπάντα των Freddie Mercury και Brian May είχαν προχωρήσει σε περαιτέρω ηχογραφήσεις την περίοδο που συνεργάστηκαν για το Under Pressure, το 1981.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να δημοσιευθούν σε ένα καινούργιο βιβλίο για τον Bowie, το οποίο υπογράφει ο Neil Cossar.

Είναι, πάντως, σίγουρο πως εάν αποδειχθεί η ύπαρξη υλικού ως προϊόν συνεργασίας μερικών από τους μεγαλύτερους σταρ στην Ιστορία, θα προκαλέσει πάταγο.

Μέχρι τότε:

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Mπόουι, ο Τζάγκερ, η Ιμάν και η... μαμά Όταν οι Placebo συνάντησαν τον David Bowie Ο πιο ακριβός δίσκος που δεν... πουλήθηκε ποτέ Ο άνθρωπος που φωτογράφισε τα 70’ς
Keywords
Τυχαία Θέματα