Το «Τέλος του Τέλους» μόνο για μία βραδιά

16:10 29/6/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ b-s.jpg Έρχεται το ντοκιμαντέρ με την τελευταία συναυλία των Black Sabbath | Photo by Amy Harris/Invision/AP 29.06.2017, 15:55 | Ετικέτες: Black Sabbath, συναυλίες, μουσικά ντοκιμαντέρ Συντάκτης: efsyn.gr

Στις 28 Σεπτεμβρίου, σε 1.500 αίθουσες ανά τον κόσμο,

οι οπαδοί των Black Sabbath θα έχουν τη δυνατότητα να δουν για τελευταία φορά, έστω και μέσω οθόνης, την αγαπημένη τους μπάντα να παίζει ζωντανά τα επικά της τραγούδια.

Το ντοκιμαντέρ «The End of the End» («Το Τέλος του Τέλους») καταγράφει την τελευταία συναυλία του εμβληματικού μέταλ συγκροτήματος, η οποία πραγματοποιήθηκε 4 Φεβρουαρίου στο Genting Arena του Μπέρμινχαμ ενώπιον 16.000 θεατών.

Ο σκηνοθέτης Ντικ Καράδερς δίνει τις ερμηνείες πάνω στη σκηνή κλασικών τραγουδιών, όπως τα «Iron Man», «Paranoid» και «War Pigs», αλλά και μουσικό υλικό από στούντιο, το οποίο δεν περιελήφθηκε στο «αντίο» της μπάντας. Δεν λείπει βεβαίως ό,τι χρειάζεται για να δοθεί μια καλή γεύση «behind the scenes», καθώς και προσωπικές ανέκδοτες ιστορίες από τα μέλη των Black Sabbath.

«Το να κουβαλήσεις όλο αυτό πίσω στο σπίτι, μετά απ' όλα αυτά τα χρόνια, είναι κάτι πολύ σπέσιαλ» έγραφαν στην ανακοίνωσή τους οι Black Sabbath. «Είναι τόσο δύσκολο να πεις "αντίο" στους οπαδούς, που μας ήταν σε απίστευτο βαθμό πιστοί όλο αυτό το διάστημα.

Τα πρώτα χρόνια δεν ονειρευτήκαμε ποτέ ότι, 49 χρόνια αργότερα, θα ήμασταν εδώ να δώσουμε το τελευταίο μας σόου στον "χλοοτάπητα" του σπιτιού μας».

Το «αντίο» στο Μπέρμιγχαμ είναι όντως «Αντίο». Ο Ozzy είχε δηλώσει τότε ότι ήταν λυπημένος που δεν ήταν στον αποχαιρετισμό ο ντράμερ Bill Ward, ωστόσο είχε τονίσει ότι «τελειώνουμε οριστικά, στο Μπέρμιγχαμ. Δεν θα ξαναμαζευτούμε μετά από πέντε χρόνια, και θα πούμε "Λόγω απαιτήσεων του κοινού..." ξαναπαίζουμε».

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαριές κιθάρες, σκοτεινοί στίχοι και σκληρές φωνές Ένα τελευταίο κεφάλαιο
Keywords
Τυχαία Θέματα