Το «Αφεντικό» πάει Μπρόντγουεϊ

14:02 17/6/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ springsteen-bruce-new-york.jpg Για πρώτη φορά ο Bruce Springsteen θα εμφανιστεί σε ένα εμβληματικό μέρος | (AP Photo/Matt Slocum) 17.06.2017, 12:01 | Ετικέτες: συναυλίες, rock

Ο Bruce Springsteen θα κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ, στο θέατρο

Γουόλτερ Κερ, το φθινόπωρο με σόλο συναυλίες για οκτώ εβδομάδες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «New York Post».

Σύμφωνα με άνθρωπο που εργάζεται στο θέατρο το «Αφεντικό» θέλει να παίξει σε έναν μικρότερο χώρο και να δοκιμάσει κάτι πιο οικείο.

Ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί ημερομηνίες, αλλά ο σπουδαίος μουσικός, βραβευμένος με 20 Γράμι θα αρχίσει τις εμφανίσεις του το Νοέμβριο.

Το 975 θέσεων, θέατρο Γουόλτερ Κερ στη Νέα Υόρκη παραμένει κλειστό από τότε που ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του μιούζικαλ, Amelie στο Μπρόντγουεϊ τον Μάιο.

Αντί να αφήσει το χώρο άδειο, η εταιρεία Jujamcyn Theaters, στην οποία ανήκει το θέατρο, το παραχώρησε στον Springsteen χωρίς ενοικίαση για οκτώ εβδομάδες.

Ο τραγουδιστής θα εισπράξει τα έσοδα από τα εισιτήρια και το θέατρο τα κέρδη από τις πωλήσεις αλκοόλ.

Δεν είναι λίγοι, πάντως, εκείνοι που πιστεύουν ότι οι εμφανίσεις του στη Νέα Υόρκη μπορεί να είναι προάγγελος για κάποιο μιούζικαλ, καθώς αρκετοί παραγωγοί έχουν προσεγγίσει τον Springsteen για να διασκευάσουν τα απομνημονεύματά του «Born To Run».

Ο Bruce Springsteen σταμάτησε τις εμφανίσεις τον Φεβρουάριο, όταν ολοκληρώθηκε η επετειακή περιοδεία του για το LP του 1980 με τίτλο «The River». Από τότε, ο ρόκερ εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με τον Στιβεν Βαν Ζαντ, κιθαρίστα του συγκροτήματος E Street Band με το οποίο ο γνωστός ως «Τhe Boss» κάνει συναυλίες και ηχογραφεί.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Dancing in the dark Ο Bruce Springsteen καταγγέλλει τον «απατεώνα» Τραμπ
Keywords
Τυχαία Θέματα