Τέσσερις βιασμοί, δεκάδες επιθέσεις και κατακραυγή

19:36 4/7/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ sweden-festival.jpg Ακυρώνεται το φεστιβάλ Bravalla στη Σουηδία εξαιτίας των επιθέσεων | dreamstime.com 04.07.2017, 19:01 | Ετικέτες: φεστιβάλ, μουσικοί Συντάκτης: efsyn.gr

Το μεγαλύτερο καλοκαιρινό φεστιβάλ της Σουηδίας ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιήσει την πολύ δημοφιλή εκδήλωση στο 2018, εξαιτίας των πολλών σεξουαλικών επιθέσεων που συνέβησαν στη φετινή εκδοχή του.

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε από τις 28 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου με τη συμμετοχή των Killers, Chainsmokers, System Of A Down, Linkin Park, Prophets Of Rage.

Με βάση τις καταγγελίες, όμως, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ σημειώθηκαν 23 σεξουαλικές επιθέσεις και τέσσερις βιασμοί, κάτι που ανάγκασε τους διοργανωτές να ανακοινώσουν από τώρα πως το Bråvalla δεν θα πραγματοποιηθεί το 2018.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές στον Guardian «Ορισμένοι άνδρες προφανώς δεν μπορούν να συγκρατηθούν».

Η ιστορία δεν είναι τωρινή, καθώς πέρυσι σημειώθηκαν πέντε βιασμοί και δώδεκα περιπτώσεις σεξουαλικών επιθέσεων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μειωθούν φέτος αισθητά τα εισιτήρια στις 45.000 από τις 52.000 το 2016.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Sold out σε δυόμισι ώρες οι Foo Fighters Το «Τέλος του Τέλους» μόνο για μία βραδιά Το πιο rock βίντεο για τα αδέσποτα
Keywords
Τυχαία Θέματα