Τα «μυστικά» των Arctic Monkeys

18:50 29/9/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ arctic-monkeys-album.jpg Ετοιμάζουν νέο album ή όχι; | (Photo by Barry Brecheisen/Invision/AP) 29.09.2017, 18:50 | Ετικέτες: Arctic Monkeys, δίσκος, indie, rock Συντάκτης: efsyn.gr

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την κυκλοφορία του μέτριου, αλλά επιτυχημένου «AM» το μέλλον των Arctic Monkeys παραμένει αβέβαιο,

καθώς συνεχίζεται η φημολογία για το αν θα ηχογραφήσουν ή όχι νέο δίσκο.

Η βρετανική μπάντα, η οποία, με τους τρεις πρώτους της δίσκους, άλλαξε τους... κανόνες στο σύγχρονο indie rock, έχει παραμείνει στην αφάνεια εδώ και χρόνια, καθώς τα μέλη της αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα και να συμμετέχουν σε άλλες μουσικές περιπέτειες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Arctic Monkeys έχουν αρχίσει να ηχογραφούν υλικό για το έκτο τους album σε... μυστική τοποθεσία.

Την είδηση επιβεβαίωσε εν μέρει ο μπασίστας, Nick O' Malley, ο οποίος, όμως, προειδοποίησε και για το μέλλον της μπάντας.

«Εάν δεν κυκλοφορήσουμε νέο δίσκο το 2018, τότε θα έχουμε πρόβλημα» δήλωσε ο μπασίστας των Arctic Monkeys αφήνοντας τους πολλούς οπαδούς της μπάντας με αρκετά ερωτήματα.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ωδή στη Νέα Υόρκη Οι Paradise «αποκαλύπτονται»
Keywords
Τυχαία Θέματα