Στον «αέρα» το trailer των Foo Fighters στο Ηρώδειο

21:05 17/8/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ foo-fighters-herodion.jpg Πλάνο από την συναυλία της αμερικάνικης μπάντας στη «σκιά» της Ακρόπολης 17.08.2017, 20:54 | Ετικέτες: Foo Fighters, Ηρώδειο, συναυλίες, μουσικά ντοκιμαντέρ Συντάκτης: Νίκος Σβέρκος

Η σειρά ντοκιμαντέρ "Landmarks Live in Concert" ανήρτησε στο λογαριασμό της στο facebook

το trailer του συγκεκριμένου επεισοδίου, που -η αλήθεια είναι- μοιάζει εντυπωσιακό. Η τοποθεσία, αλλά και η ίδια η επίδοση της μπάντας υπόσχονται απόλυτα το καλό αποτέλεσμα. Στις 10 Νοεμβρίου θα προβληθεί στις ΗΠΑ η μαγνητοσκόπηση της ζωντανής εμφάνισης των Foo Fighters στο Ηρώδειο.

Το trailer περιλαμβάνει αποσπάσματα από τις ερμηνείες του "Times Like These", με το οποίο ξεκίνησε η συναυλία, αλλά και του "Everlong". Από τα πλάνα «περνούν» επίσης μερικά από τα νέα τραγούδια της μπάντας, όπως το "Dirty Water" και το "La Dee Da", τα οποία θα περιλαμβάνονται στο επικείμενο άλμπουμ των Foo Fighters, "Concrete and Gold".

Video of Landmarks Live In Concert: Foo Fighters at the Acropolis - Trailer

«Έχουμε κάνει τρελά πράγματα τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι το πιο τρελό πράγμα που έχουν κάνει ποτέ οι Foo Fighters», δήλωσε ο ηγέτης τους, Dave Grohl.

Δεν θα υπάρχει όμως μόνο η συναυλία στο επεισόδιο, καθώς εμφανίζονται πλάνα και οι ενθουσιώδεις αντιδράσεις της μπάντας, από την περιήγησή της στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας παρέα με τον οικοδεσπότη της σειράς, τον ντράμερ των Red Hot Chili Peppers, Chad Smith.

«Ο Roger Waters θα τα "πάρει" όταν το δει αυτό» ακούγεται να λέει σε ένα σημείο ο Taylor Hawkins. Έπεσε μέσα. Αυτή ήταν η καλύτερη συναυλία του φετινού καλοκαιριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα