Πέθανε ο κιθαρίστας των Afghan Whigs

12:17 29/6/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ afgan-wings.jpg Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Dave Rosser 29.06.2017, 12:08 | Ετικέτες: συγκροτήματα, μουσικοί Συντάκτης: efsyn.gr

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 50 ετών ο μουσικός Dave Rosser, ο οποίος εκτελούσε χρέη κιθαρίστα τα τελευταία χρόνια για το θρυλικό συγκρότημα των Afghan Whigs. Ο Rosser έφυγε νικημένος από τον καρκίνο.

«Με μεγάλη θλίψη

λέμε αντίο στον φίλο, αδελφό και έμπνευσή μας. Ο Dave Rosser έφυγε ήσυχα χθες το απόγευμα. Ευχαριστούμε όλους όσοι τον κράτησαν στις καρδιές τους. Είναι για πάντα δικός μας» έγραψε η μπάντα στις σελίδες της στα social media.

It is with great sadness that we say goodbye to our friend, brother and inspiration. @thedaverosser ~> https://t.co/TEhyBkAyYq pic.twitter.com/GRXre9aEgl

— The Afghan Whigs (@theafghanwhigs) 28 Ιουνίου 2017

Ο Dave Rosser ανέλαβε τον ρόλο του κιθαρίστα στην καινούργια σύνθεση των Afgan Whigs, όταν αυτοί επανασυνδέθηκαν το 2012. Είχε συνεργαστεί νωρίτερα με τους The Gutter Twins και τους Twilight Singers.

Τον Οκτώβρη η μπάντα είχε ανακοινώσει ότι ο Rosser παλεύει με τον καρκίνο του παχέος εντέρου και τον Δεκέμβρη πραγματοποίησε μια μεγάλη συναυλία για να συγκεντρωθούν χρήματα προς ενίσχυσή του.

[ad-slot]

Keywords
Τυχαία Θέματα