Όταν τα unplugged κυριαρχούσαν

22:17 10/9/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ cobain-unplugged-.png Οι πέντε καλύτερες ακουστικές εμφανίσεις στη θρυλική εκπομπή του MTV 10.09.2017, 20:41 | Ετικέτες: Nirvana, μουσικά ντοκιμαντέρ, μουσική σκηνή, rock Συντάκτης: efsyn.gr

Η επικείμενη επανεκκίνηση της θρυλικής εκπομπής MTV Unplugged γυρνάει τους μουσικόφιλους αρκετά χρόνια πίσω. Στην περίφημη

δεκαετία του 1990 όταν η εν λόγω εκπομπή έδινε βήμα σε πολλούς καλλιτέχνες και την ευκαιρία να επανεξετάσουν τον πιο ηλεκτρικό ήχο για τον οποίο είχαν γίνει μέχρι τότε γνωστοί.

Από τα στούντιο στην Time Square πέρασαν πολλοί και διάφοροι, ενώ ιδιαίτερης σημασίας ήταν η εκπομπή για τις ανερχόμενες τότε μπάντες της σκηνής του Grunge για να αποκτήσουν ρεύμα σε ένα ευρύτερο ακροατήριο.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο Uplugged των Nirvana θεωρείται ένας από τους καλύτερούς τους δίσκους.

Βέβαια, αυτή η επιμονή με τη μόδα του Unplugged είχε σαν αποτέλεσμα οι ακουστικές εμφανίσεις να εξελιχθούν σε... μάστιγα, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία.

Με αφορμή την επανεκκίνηση της θρυλικής εκπομπής του MTV το Rolling Stone συγκέντρωσε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Nirvana - 1993

Pearl Jam - 1992

Alice in Chains - 1996

Eric Clapton - 1992

Neil Young - 1993

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Black Angels είναι η πιο ταξιδιάρικη μπάντα την ημερών μας Ακούστε το νέο single των U2 Το νέο βίντεο του Iggy «στοιχειώνει»
Keywords
Τυχαία Θέματα