Όταν ο Mark Lanegan τραγούδησε Joy Division

20:53 20/12/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ lanegan-hook-.png Μαζί στη σκηνή με τον Peter Hook στη μνήμη του Ian Curtis 20.12.2017, 20:11 | Ετικέτες: συναυλίες, rock, pop, Mark Lanegan, Joy Division Συντάκτης: efsyn.gr

Εάν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει απόλυτα τον Mark Lanegan, εκτός από την επιβλητική φωνή του, είναι η

διάθεσή του για συνεργασίες σε δίσκους, αλλά και επί σκηνής. Τελευταίο του πόνημα η μίνι εμφάνιση με τον Peter Hook τραγουδώντας Joy Division.

Ο Peter Hook, πρώην μέλος των Joy Division και New Order έπαιζε συναυλία στο Λονδίνο με τη νέα του μπάντα «Peter Hook & The Light». Αφού ακούστηκαν μεγάλες επιτυχίες από τη διαδρομή των δύο σπουδαίων μπαντών, ο Hook κάλεσε στο encore στη σκηνή τον Mark Lanegan για να τραγουδήσουν μαζί.

«Ένα από τα καλύτερα πράγματα σε αυτή τη δουλειά είναι ότι μπορώ να παίξω με τους ήρωές μου» είπε καλωσορίζοντας τον πρώην τραγουδιστή των Screeming Trees και Queens Of The Stone Age και αφιέρωσε τα επόμενα δύο κομμάτια στη μνήμη του Ian Curtis, του ηγέτη των Joy Division που έβαλε τέλος στη ζωή του το 1980.

Ο Mark Lanegan τραγούδησε τα «Atmosphere» και «Dead Souls» και το αποτέλεσμα ήταν μεθυστικό.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί μπαίνουν στο Rock and Roll Hall of Fame του 2018 Tom Morello: Ένας πολύ ωραίος τύπος Η «αγένεια» του Thom Yorke
Keywords
Τυχαία Θέματα