Ο ράπερ, η αίρεση και οι καταγγελίες

22:03 18/7/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ r.kelly-live.jpg Καταγγελίες κατά του R. Kelly ότι κρατά δέσμιες έξι γυναίκες | (Photo by Al Powers/ Powers Imagery/Invision/AP) 18.07.2017, 21:46 | Ετικέτες: hip hop, μουσικοί, τραγουδιστές, rap, soul Συντάκτης: efsyn.gr

Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, καθώς εμπλέκεται ο διάσημος τραγουδιστής της hip hop

και της R & B, R. Kelly. Αμερικανική ιστοσελίδα δημοσίευσε καταγγελίες πως ο καλλιτέχνης κρατά έξι γυναίκες δέσμιες παρά τη θέλησή τους σε μια αίρεση και τις ελέγχει.

Ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση με τη δικηγόρο του να δηλώνει «Ο Robert Kelly είναι αναστατωμένος και ενοχλημένος από τις πρόσφατες αποκαλύψεις που του αποδίδονται. Ο κ. Kelly αμφισβητεί κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς και θα εργαστεί επιμελώς και ισχυρά για να ασκηθεί δίωξη σε όσους τον κατηγορούν και για να καθαρίσει το όνομά του».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BuzzFeed γονείς των γυναικών και τρεις άνθρωποι που ήταν στον στενό κύκλο του τραγουδιστή κατήγγειλαν ότι οι γυναίκες ζουν σε ακίνητα που νοικιάζει ο R. Kelly στο Σικάγο και την Ατλάντα.

Ο συντάκτης του δημοσιεύματος ανέφερε ότι μίλησε με τους γονείς και τους άλλους τρεις από τον κύκλο του τραγουδιστή της R&B, τις Σέριλ Μακ, Κίτι Τζόουνς και τον Ασάντε ΜακΓκι.

«Ελέγχει κάθε τομέα της ζωής τους, τρώνε, κάνουν μπάνιο, κοιμούνται ή βγαίνουν έξω, όταν το επιτρέπει εκείνος και υπαγορεύει πώς θα φερθούν σε σεξουαλικές συνευρέσεις, τις οποίες καταγράφει» υποστηρίζουν οι καταγγέλλοντες. Ακόμη λένε ότι οι έξι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο τα κινητά τηλέφωνα που τους έχει δώσει ο Kelly.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα οι τρεις οικογένειες ισχυρίζονται ότι ο τραγουδιστής κρατά τις κόρες τους σε αίρεση και τις κακοποιεί ψυχολογικά και σωματικά. Τρεις πρώην συνεργάτες του τραγουδιστή μίλησαν επίσης με τον δημοσιογράφο Τζιμ ΝτεΡογκάτις, επαναλαμβάνοντας τις κατηγορίες των γονέων.

Το BuzzFeed ανέφερε ότι σε ελέγχους από την αστυνομία που διενεργήθηκαν στο Ιλλινόις και την Τζόρτζια δεν βρέθηκε κάτι που να στοιχειοθετεί κατηγορίες σε βάρος του τραγουδιστή και ότι οι νεαρές γυναίκες είπαν ότι δεν κρατούνται παρά τη θέλησή τους.

Σημειώνεται ότι το 2008 ο R. Kelly απαλλάχθηκε από 14 κατηγορίες για παιδική πορνογραφία έπειτα από δίκη που κράτησε έξι χρόνια. Η υπόθεση αυτή επικεντρώθηκε σε μια βιντεοκασέτα, που οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι τον έδειχνε σε σεξουαλική επαφή με ένα 14χρονο κορίτσι. Ο ΝτεΡογκάτις, ο οποίος έλαβε την κασέτα από ανώνυμη πηγή το 2000 και την έστειλε στην αστυνομία, έγραψε το άρθρο και ξεκίνησε η έρευνα. Ένα άλλο θέμα που είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ ήταν αν είχε παντρευτεί μυστικά την τραγουδίστρια Aaliyah, όταν εκείνη ήταν ανήλικη. Το ζευγάρι υποστήριξε ότι δεν παντρεύτηκε ποτέ.

«Είναι ενδιαφέρον ότι ιστορίες και παραμύθια που αποδείχθηκαν ψευδή πριν από πολλά χρόνια εμφανίζονται, όταν ο στόχος του είναι να σταματήσει η βία, να κατεβούν κάτω τα όπλα και να επικρατήσει ειρήνη και αγάπη. Υποθέτω ότι αυτή είναι η τιμή της φήμης. Όπως όλοι μας, ο κ. Kelly αξίζει μια προσωπική ζωή. Σεβαστείτε αυτό» τονίζεται στη δήλωση της δικηγόρου.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια οργισμένη «ντριμ τιμ» Ένας hip hop θρόνος για δυο βασιλιάδες
Keywords
Τυχαία Θέματα