Ο ένας αδελφός ονειρεύεται επανένωση, ο άλλος;

13:51 28/7/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ gallagher-liam-oasis.jpg Ελπίδες στους οπαδούς των Oasis δίνει ο Liam Gallagher | (Photo by Jim Ross/Invision/AP) 28.07.2017, 13:51 | Ετικέτες: rock, pop, συγκροτήματα Συντάκτης: efsyn.gr

Δεν υπάρχει «τίποτα περισσότερο» που θα ήθελε πάνω από όλα ο Liam Gallagher από μία επανένωση των Oasis, του βρετανικού ροκ

συγκροτήματος που δημιούργησε κάποτε με τον μεγαλύτερο αδελφό του Νόελ.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, στη διάρκεια συνέντευξης για την προώθηση του νέου solo album του «As You Were» δήλωσε «Θα ήθελα να μιλάμε για τη μουσική των Oasis και όχι για ένα σόλο άλμπουμ του Λίαμ ή ένα σόλο άλμπουμ του Noel».« Τον αγαπώ πραγματικά, χωρίς καμία αμφιβολία. Είναι αδελφός μου», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Οι Oasis ήταν από τις πιο επιτυχημένες μπάντες της δεκαετίας του 1990, ωστόσο οι περίφημες διαμάχες μεταξύ των αδελφών Gallagher και ένας θρυλικός καβγάς στη διάρκεια του Rock En Sein Festival στο Παρίσι έφεραν την αποχώρηση του Noel και τη διάλυσή τους.

«Νομίζει ότι είναι αυτός ο άντρας και εγώ νομίζω ότι είμαι εγώ ο άντρας, καταλαβαίνετε τι εννοώ;» είπε ο Gallagher ρίχνοντας κατά κάποιο τρόπο φως στους λόγους διάλυσης χρησιμοποιώντας τον τίτλο του άλμπουμ του συγκροτήματος του 1997.

Ο Gallagher έδωσε ελπίδες στους θαυμαστές των Oasis που θέλουν την επανένωσή του συγκροτήματος λέγοντας: «Ίσως μία μέρα όταν επανέλθουμε και ενωθούμε πάλι σαν αδέλφια... το φυσιολογικό είναι να κάνουμε μουσική».

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πολιτικός Mick Jagger Μαθήματα... rock από Patti Smith και U2 Μάγισσες και… ταύροι στην οθόνη
Keywords
Τυχαία Θέματα