Μια ψεύτικη είδηση για τους Radiohead προκάλεσε «ταραχή»

13:09 27/6/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ glastonbury-synavlia.jpg Με αφορμή την εμφάνισή τους στο Glastonbury | (Photo by Grant Pollard/Invision/AP) 27.06.2017, 12:55 | Ετικέτες: Radiohead, φεστιβάλ, rock Συντάκτης: efsyn.gr

Είναι η μπάντα των ημερών, τόσο για τη μεγαλειώδη εμφάνισή τους στο Glastonbury,

όσο και για την εορταστική διάθεση με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι ετών από την κυκλοφορία του εμβληματικού «OK Computer».

Την Παρασκευή οι Radiohead έπαιξαν ως headliners στο θρυλικό φεστιβάλ (Δείτε ΕΔΩ όλο τους το live), όμως ένα... tweet προκάλεσε μεγάλη κινητικότητα στο Twitter.

Εμφανίστηκε ως είδηση από το BBC και ανέφερε ότι πολλοί οπαδοί των Radiohead αισθάνθηκαν ντροπή όταν συνειδητοποίησαν ότι χειροκροτούσαν για το καινούργιο κομμάτι της μπάντας, το οποίο, όμως ήταν απλά οι Radiohead που... κούρδιζαν.

BREAKING NEWS: #Glastonbury2017 pic.twitter.com/mkihP4KsHi

Arena Flowers (@ArenaFlowers) 23 Ιουνίου 2017

Υποτίθεται ότι το κοινό χειροκροτούσε επί τρία λεπτά, όση ώρα κούρδιζε η μπάντα, ενώ στην «είδηση» αναφερόταν ότι ένας οπαδός χαρακτήρισε το τραγούδι «μινιμαλιστικό» και την «καλύτερη δουλειά τους μετά το OK Computer».

Η είδηση δεν χρειάστηκε και πολύ για να αναπαραχθεί από πάρα πολλούς χρήστες, αλλή ήταν τελικά ψεύτική και εστάλη, φυσικά, όχι από τον επίσημο λογαριασμό του BBC, αλλά από άλλο χρήστη.

Από τον ίδιο λογαριασμό είχε φύγει νωρίτερα ακόμη ένα ξεκαρδιστικό tweet σύμφωνα με το οποίο ο Beck κερδίζει τον τίτλο του πιο καλού rock καλλιτέχνη επειδή βοήθησε έναν οπαδό του να μεταφέρει έναν καναπέ για δύο ορόφους.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια «επική» εμφάνιση Ποιοι Radiohead, o... Κόρμπιν
Keywords
Τυχαία Θέματα