Με κατεύθυνση προς τη... θάλασσα

13:58 16/6/2017 - Πηγή: efsyn
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ festival-sinavlies.jpg Thievery και Release η βασική πρόταση για το τριήμερο | dreamstime.com 16.06.2017, 12:38 | Ετικέτες: συναυλίες, φεστιβάλ

Προς αναζήτηση δροσιάς αναμένεται να κατευθυνθούμε και αυτό το Σαββατοκύριακο (εφόσον μας κάνει το χατίρι και ο καιρός) ωστόσο για όσους μείνουν στις πόλεις υπάρχουν λίγες ενδιαφέρουσες συναυλιακές προτάσεις.

Το κυρίως πιάτο είναι σήμερα στην πλατεία Νερού, όπου διεξάγεται η δεύτερη ημέρα του Release

Athens. Thievery Corporation, Archive, Kadebostany, Ω-Ray και Chinese Basement ετοιμάζονται για μια εκρηκτική και άκρως χορευτική βραδιά και θα προσπαθήσουν να αποζημιώσουν και όσους περίμεναν τους Jamiroquai και τον Michael Kiwanuka (η τρίτη ημέρα που ήταν προγραμματισμένη για αύριο έχει ακυρωθεί).

Σήμερα στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ξεκινάει και η αθηναϊκή έκδοση του Tectonics όπου η συμφωνική μουσική, ο ελεύθερος αυτοσχεδιασμός, το ηλεκτρονικό noise, η μουσική δωματίου, οι ηχητικές εγκαταστάσεις και η παραδοσιακή μουσική θα συνυπάρξουν, θα συγκρουστούν και θα αλληλοσυμπληρωθούν σε ένα περιπετειώδες τριήμερο όπου όλα είναι πιθανά. Για εκείνους που αναζητούν κάτι πιο πειραματικό.

Στη Θεσσαλονίκη ο Μίλτος Πασχαλίδης εμφανίζεται μαζί με τους String Demoms ξεκινώντας το πρώτο σκέλος της καλοκαιρινής του περιοδείας.

Το Σάββατο μια αγαπημένη καλλιτέχνης επισκέπτεται την Αθήνα για ένα ξεχωριστό σετ. Η Sister Bliss των Faithless θα βρίσκεται στο Bolivar Beach Bar.

Την Κυριακή μας περιμένει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τους Bang On A Can All-Stars στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival.

Για εκείνους που προτιμούν ακόμη τους κλειστούς συναυλιακούς χώρους η διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσουν την Κυριακή είναι για το Ρομάντζο, όπου εμφανίζεται ο Prins Obi (Baby Guru) με τους Dream Warriors.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλες οι μουσικές του Φεστιβάλ Αθηνών Λατρεμένα ονόματα με μεγάλη ιστορία Καταρρίπτοντας τους ηχητικούς φραγμούς στο Tectonics
Keywords
Τυχαία Θέματα