Η συναυλία της χρονιάς και επισήμως στο Ηρώδειο

11:28 30/6/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ foo-fighters-athens.jpg Το ανακοίνωσαν οι Foo Fighters – Αρχίζει σήμερα η προπώληση | (Photo by Barry Brecheisen/Invision/AP, File) 30.06.2017, 11:23 | Ετικέτες: συναυλίες, Ηρώδειο, Foo Fighters Συντάκτης: efsyn.gr

Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου το Ηρώδειο

υποδέχεται και.. επισήμως τους Foo Fighters. Το ανακοίνωση η μπάντα του Deve Grohl μέσω Facebook, ενώ ενημέρωσε ότι σήμερα ξεκινάει και η προπώληση.

Σημειώνεται ότι είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία τις προηγούμενες εβδομάδες για την επικείμενη εμφάνιση της μεγάλης rock μπάντας στο επιβλητικό θέατρο και είχε σχεδόν επιβεβαιωθεί, ωστόσο δεν είχε γίνει γνωστό εάν θα υπάρχουν εισιτήρια για το κοινό ή θα δοθούν μόνο προσκλήσεις.

Τελικά, οι Foo Fighters ανακοίνωσε μέσω Facebook τη συναυλία τους δίνοντας και το link για ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων.

Η προπώληση ξεκινάει σήμερα στις 12 το μεσημέρι.

Η εμφάνιση των Foo Fighters γίνεται στο πλαίσιο της τηλεοπτικής σειράς του αμερικανικού δικτύου PBS «Landmarks Live In Concert», την οποία παρουσιάζει ο ντράμερ των Red Hot Chilli Peppers, Chad Smith.

Η συναυλία θα φιλμογραφηθεί και θα προβληθεί το φθινόπωρο στην αμερικανική τηλεόραση.

Οι πόρτες για αυτήν την ιστορική συναυλία θα ανοίξουν στις 18:45 και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:45.

Τα έσοδα, μετά την αφαίρεση των φόρων, θα διατεθούν σε ελληνικό φιλανθρωπικό οργανισμό.

Εισιτήρια

Για ηλεκτρονική αγορά:

http://www.tickethour.com/
http://www.tickethouse.gr/

Σημεία Πώλησης:

Ticket house (Πανεπιστημίου 42 εντός στοάς)

Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ/COSMOTE

Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του χώρου της εκδήλωσης και για να εξυπηρετηθεί όσον το δυνατό μεγαλύτερος αριθμός θεατών, δίνεται η δυνατότητα αγοράς μέχρι δύο εισιτηρίων ανά κίνηση. Τα εισιτήρια της εκδήλωσης είναι αυστηρά ονομαστικά και κατά την προμήθειά τους, ο αγοραστής οφείλει να δηλώσει τον αριθμό δελτίου ταυτότητας , ή εναλλακτικά τον αριθμό διαβατηρίου του. Άρα σε μια κίνηση αγοράς δύο εισιτηρίων θα χρειαστούν δύο ονοματεπώνυμα και δύο ΑΔΤ ή διαβατηρίου”

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δεν έχουμε προσκλήσεις» Θα παίξουν τελικά οι Foo Fighters στο Ηρώδειο
Keywords
Τυχαία Θέματα