Η... εποχή των φεστιβάλ έφτασε

14:44 2/6/2017 - Πηγή: efsyn
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ sinavlies-festival.jpg Το πρώτο πιάτο του Release Athens, οι Αναιρέσεις και οι... Ulver | dreamstime.com 02.06.2017, 14:24 | Ετικέτες: συναυλίες, φεστιβάλ Συντάκτης: efsyn.gr

Το καλοκαίρι ήρθε και επισήμως, όχι μόνο λόγω καιρού,

αλλά και για το γεγονός ότι μπαίνουμε και επισήμως σε ρυθμούς... φεστιβάλ. Η πρώτη ημέρα του Release Athens είναι γεγονός, ενώ για όλο το τριήμερο στη Γεωπονική πραγματοποιούνται οι Αναιρέσεις με μπόλικες πολιτιστικές και μουσικές προτάσεις.

Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην πλατεία Νερού για την πρώτη ημέρα του Release Athens, του φεστιβάλ που (πέρυσι τουλάχιστον) άλλαξε τον συναυλιακό χάρτη. Το πρώτο πιάτο περιλαμβάνει μπόλικη ηλεκτρονική μουσική με τους Röyksopp και Moderat να αποτελούν τα βαριά ονόματα. Μαζί τους ο Larry Gus, οι The Rattler Proxy και η Etten.

Στην Γεωπονική σχολή, όμως, ξεκινάει και ένα άλλο, εντελώς διαφορετικό φεστιβάλ. Οι Αναιρέσεις αποτελεούν καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού και φέτος, για όλο το τριήμερο, φιλοξενούν πλήθος εκδηλώσεων, συζητήσεων και συναυλιών.

Για όσους προτιμούν ακόμη τους κλειστούς χώρους οι δύο εμφανίσεις του Rufus Wainwright στο Gazarte, σήμερα και αύριο, είναι μια ξεχωριστή πρόταση, όσο ξεχωριστός είναι και ο ίδιος ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Το Σάββατο στο Sinnerman στο Αιγάλεω εμφανίζεται η Stella, ενώ την Κυριακή, πάλι στο Gazerte μας περιμένει ο Βαγγέλης Γερμανός με τους Gadjo Dilo.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην επερχόμενη εμφάνιση των Ulver, την Τρίτη, στο Gagarin 205. Οι... «λύκοι» από τη Νορβηγία είναι ένα πολύ ιστορικό σχήμα, μετρούν πλέον 25 χρόνια στον χώρο, και είναι η μπάντα των απόλυτων μουσικών μεταμορφώσεων.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο κορυφαίοι της ηλεκτρονικής μουσικής Το πολιτιστικό και πολιτικό φεστιβάλ των Αναιρέσεων Baroque Pop διήμερο
Keywords
Τυχαία Θέματα