Έρχεται ο τελευταίος δίσκος της Αρλέτας

12:13 1/12/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ arleta.jpg Το πρώτο κομμάτι που κυκλοφορεί από το επερχόμενο άλμπουμ | ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI 01.12.2017, 11:41 | Ετικέτες: έντεχνο τραγούδι, συνθέτες Συντάκτης: efsyn.gr

«Δεν είναι ένα τραγούδι Χριστουγέννων» τραγουδάει η Αρλέτα στον τελευταίο δίσκο που ηχογράφησε πριν τον θάνατό της και θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Παρά τον τίτλο του πρόκειται για είναι ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι σε στίχους της Σάννυ Μπαλτζή, τους οποίους μελοποίησε ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Ένα κομμάτι, χωρίς φανταχτερά στολίδια και γιρλάντες,

το οποίο στεγάζει τη ζεστασιά και την πραγματική αξία της πιο αγαπημένης γιορτής μικρών και μεγάλων.

«13 ονειρικές ερμηνείες»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμηνεύει με τη μοναδική φωνή της 13 νέα κομμάτια του Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ και της αγαπημένης της φίλης, με τους οποίους έχει δουλέψει επιτυχημένα στο παρελθόν.

Με τον πρώτο η συνεργασία είχε δώσει το δίσκο Τσάι Γιασεμιού (1985), με μικρά διαμάντια όπως «τα ήσυχα βράδια», το «Batida de coco και «το τρυφερό σου ροζ».

Στίχους της Μπαλτζής η Αρλέτα είχε ερμηνεύσει και στον «Έμπορο Ονείρων» (1995): «Μάγισσες με ομπρέλες», «Είμαι καλός, είμαι κακός» και «Λεωφορείο το 2».

Όπως σημειώνει σήμερα ο συνθέτης: «Η Αρλέτα φεύγοντας μας έκανε δώρο 13 ονειρικές ερμηνείες, που θα μας κρατάνε συντροφιά όλα τα υπόλοιπα χρόνια, μετριάζοντας το ασήκωτο κενό της απουσίας της. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να τα χαρεί τελειωμένα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη».

Η τραγουδοποιός με τα 50 χρόνια καριέρας «έφυγε» από κοντά μας στα 72 της χρόνια στις αρχές του περασμένου Αυγούστου γεμίζοντας θλίψη το κόσμο της ελληνικής μουσικής και πολλούς Έλληνες.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τώρα σιωπή... Η διπλή φυγή της Αρλέτας Τελευταίο χειροκρότημα για την Αρλέτα
Keywords
Τυχαία Θέματα