Ένα ταξίδι στη δύναμη και την αλληλεγγύη

19:45 23/6/2017 - Πηγή: efsyn
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ kethea-sinavlia.jpg Παρακολουθώντας τη συναυλία της ομάδας του Πολιτιστικού Στεκιού του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ 23.06.2017, 19:23 | Ετικέτες: συναυλίες

Το απόγευμα της Πέμπτης ο κόσμος μαζεύτηκε από νωρίς έξω από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Συγγρού. Ο λόγος; Ακόμη μια συναυλία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί το ΚΕΘΕΑ στο κτίριο.

Στην κεντρική

σκηνή εμφανίστηκαν οι ομάδες μουσικής και χορού του Πολιτιστικού Στεκιού του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ταξιδεύοντάς μας στα βάθη της ελληνικής λαϊκής παράδοσης, από την Ήπειρο έως την Κρήτη και από τη Θράκη έως τα Επτάνησα και τα Δωδεκάνησα.

«Ταξίδι στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος της παράστασης, στην οποία τα παιδιά του Πολιτιστικού Στεκιού παρουσιάζουν 25 κομμάτια και, όντως μας παρασέρνουν σε ένα ταξίδι στον χώρο και το χρόνο.

Εκείνο που έχει πάντα σημασία, όμως, είναι το γεγονός πως η αίθουσα ήταν γεμάτη, τα χαμόγελα πολλά και τα χειροκροτήματα όσο δυνατά έπρεπε να είναι.

Και πέρα από τα χαμόγελα, τα δάκρυα και τις ωραίες στιγμές μένει βαθιά χαραγμένη μέσα μας η προσπάθεια αυτών των παιδιών, η δύναμη που επιδεικνύουν και η αλληλεγγύη την οποία εκφράζουν, δίνουν και λαμβάνουν με τον καλύτερο τρόπο.

Φυσικά, το μουσικό και το χορευτικό κομμάτι ήταν άψογα με τις ομάδες να δείχνουν πόση διάθεση για δουλειά έχουν και να στέλνουν το δικό τους μήνυμα πως μόνο μέσα από την κοινή προσπάθεια μπορεί κάποιος να ανταπεξέλθει, να αντιμετωπίσει και να νικήσει όλες τις δυσκολίες...

Keywords
Τυχαία Θέματα