Από το Φάληρο έως τα Λιπάσματα

17:03 23/6/2017 - Πηγή: efsyn
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ live-music-.jpg dreamstime.com 23.06.2017, 16:34 | Ετικέτες: συναυλίες, φεστιβάλ, Ejekt Festival, Τεχνόπολη, Κωστής Μαραβέγιας Συντάκτης: Χρήστος Καλλιμάνης

Η πρώτη πράξη του φετινού Ejekt Festival

είναι το κυρίως συναυλιακό πιάτο για αυτό το τριήμερο. Στην πλατεία Νερού μας περιμένουν οι Killers και οι Kills. Λίγο πιο πέρα, στα Λιπάσματα του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας ξεκινάει ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική στο νέο πανέμορφο χώρο.

Πριν κατηφορίσουμε στο Φάληρο, όμως, το βράδυ της Παρασκευής, μας περιμένει στην Τεχνόπολη ο Κωστής Μαραβέγιας. Γνωστός για τα εξαιρετικά του live υπόσχεται ένα ακόμη καλοκαιρινό πάρτι στην καρδιά της πόλης.

Σήμερα, όμως ξεκινάει και το «Φεστιβάλ στη θάλασσα» στον εμβληματικό χώρο των πρώην Λιπασμάτων του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο και υποδέχεται τον σπουδαίο Σωκράτη Μάλαμα.

Στη Θεσσαλονίκη, στο Fix Factory of Sound εμφανίζεται ο Πάνος Μουζουράκης με τους Mouzicians.

Αύριο, Σάββατο, έρχεται η στιγμή για μια ακόμη μεγάλη συναυλία, καθώς, στην εκκίνηση του Eject Festival, οι Kills συναντούν τους... Killers επί σκηνής. Μαζί τους, ακόμη, οι Circa Waves και Deaf Radio.

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εμφανίζονται οι μοναδικοί Yo La Tengo στα πλαίσια του Summer Nostos Festival. Μαζί τους οι Toshi Reagon & Biglovely, Eleanor Friedberger.

Την Κυριακή 25 Ιουνίου ο δρόμος οδηγεί πάλι στα Λιπάσματα όπου ο Κρητικός λυράρης Νίκος Ζωιδάκης έρχεται για μια μεγάλη συναυλία, στο Πάρκο Εργατιάς, ενώ, πάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εμφανίζεται η Monika παρέα με την ορχήστρα της ΕΡΤ.

Για όσους ενδιαφέρονται για κάτι πιο rock, την Κυριακή, στον πανέμορφο κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στο Θησείο, το περιοδικό «Σοσιαλισμός από τα κάτω» γιορτάζει τα 25 του χρόνια με μια όμορφη εκδήλωση. Εκεί θα εμφανιστούν ο Λάμπρος Παπαλέξης και οι Χτισμένες των θεμελίων μαζί με τους εκρηκτικούς Penny Dreadful.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη γεύση από το Ejekt Festival Το πάρτι μεταφέρεται στην Τεχνόπολη Ένα δροσερό, μουσικό καλοκαίρι στα Λιπάσματα
Keywords
Τυχαία Θέματα